Technologie » Komputery

Wavin Metalplast inwestuje w platformę internetową UNIT4 TETA

Wiodący na polskim rynku producent instalacji sanitarnych i tworzyw sztucznych, wdrożył platformę internetową autorstwa UNIT4 TETA, pozwalającą na zdalne zarządzanie danymi pracowników. Poza działem personalnym użytkownikami aplikacji są menedżerowie i pracownicy organizacji.

Platforma została zintegrowana z użytkowanym w firmie systemem kadrowo-płacowym TETA Personel. Dzięki zastosowaniu technologii internetowej, użytkownicy łączą się z systemem z dowolnego miejsca wewnątrz lub na zewnątrz firmy za pomocą przeglądarki. Menedżerowie zyskali narzędzie do efektywnego zarządzania podległymi im jednostkami organizacyjnymi, zaś działy HR sposób na przeniesienie zadań takich jak np. generowanie raportów i wydruków, kontrolowanie liczby dni urlopu, terminów badań okresowych na pracowników. Usprawniony został również obieg dokumentów kadrowych.

Czytaj całość artykułu na stronie: http://www.erp-view.pl/it_solutions/wavin_metalplast_inwestuje_w_platforme_internetowa_unit4_teta.html

wybieram system erp - nie wybieraj w ciemno pobierz raport

openmediagroup