Dom » Wnętrza

Wielka wyprzedaż dywanów w Komforcie!

Taka okazja zdarza się tylko raz do roku. Sieć Komfort rozpoczęła właśnie wielką wyprzedaż dywanów. Ceny setek produktów spadły od 30% nawet do 90%! Oferta dostępna jest w sklepach stacjonarnych oraz w sklepie on-line na www.komfort.pl .

Komfort posiada najszerszą na rynku ofertę dywanów tradycyjnych i nowoczesnych. Sieć przygotowuje się właśnie do cyklicznej wymiany kolekcji, którą poprzedza wyjątkowa akcja wyprzedażowa.

„Obniżyliśmy ceny setek produktów. Co ważne, oferta wyprzedażowa objęła dywany ze wszystkich segmentów cenowych – zarówno te ekonomiczne, jak i najbardziej luksusowe. Można upolować prawdziwe „perełki”. Rabaty sięgają nawet 90%, dlatego należy się spieszyć zanim wyprzedadzą się najlepsze okazje”. – mówi Anna Heimberger, Dyrektor Marketingu Sklepy Komfort S.A.

Oto wybrane przykłady okazji zakupowych:

EKONOMICZNE:
  • Dywan dziecięcy FROZEN . Wymiary 95 x 133 cm. Poliamid. Cena regularna 99 PLN. Cena wyprzedażowa 39 PLN. Rabat 60%.
  • Dywan tradycyjny MARAL . Wymiary 160 x 230 cm. Polipropylen heat set frise. Cena regularna 399 PLN. Cena wyprzedażowa 99 PLN. Rabat 75%.
  • Dywan nowoczesny REFLEX . Wymiary 160 x 230 cm. Polipropylen. Cena regularna 479 PLN. Cena wyprzedażowa 99 PLN. Rabat 80%.
  • Dywan nowoczesny HULA . Wymiary 50 x 150 cm. Poliester. Cena regularna 279 PLN. Cena wyprzedażowa 199 PLN. Rabat 28%.

LUKSUSOWE
  • Luksusowy dywan nowoczesny KATHY IRELAND . Wykonany techniką ręcznego igłowania. Wymiary 152 x 229 PLN. Akryl. Cena regularna 1499 PLN. Cena wyprzedażowa 399 PLN. Rabat 1100 PLN ( 73%).
  • Luksusowy dywan nowoczesny CALVIN KLEIN . Wykonany techniką płaskiego tkania. Wymiary 122 x 183 cm. Wełna. Cena regularna 999 PLN. Cena wyprzedażowa 399 PLN. Rabat 600 PLN (60%).
  • Dywan nowoczesny WOOLLY PLUS . Niezwykle miękkie, długie runo. Wymiary 190 x 280 cm. Poliester. Cena regularna 1199 PLN. Cena wyprzedażowa 599 PLN. Rabat 600 PLN (50%).
  • Luksusowy dywan tradycyjny KAIN . Wzór inspirowany klasycznymi kobiercami. Wymiary 200 x 300 cm. Wełna. Cena regularna 2499 PLN. Cena wyprzedażowa 1499 PLN. Rabat  1000 PLN (40%).
  • Luksusowy dywan nowoczesny SILK ELEMENTS . Unikalny efekt postarzania. Wymiary 259 x 351 cm. Wełna. Cena regularna 8499 PLN. Cena wyprzedażowa 5999 PLN. Rabat 2500 PLN (30%).

Oferta wyprzedażowa obowiązuje do 5 listopada 2015 r. lub do wyczerpania zapasów. Ilość produktów przecenionych jest ograniczona. Dostępność produktów w sklepach stacjonarnych można na bieżąco sprawdzać na www.komfort.pl. Na stronie funkcjonuje również sklep on-line, za pośrednictwem którego można dokonywać zakupów.

Akcji towarzyszy kampania reklamowa realizowana za pośrednictwem ogólnopolskich stacji radiowych oraz internetu. Informacje o okazjach cenowych znalazły się również w punktach sprzedaży oraz na stronie internetowej sieci.

KOMFORT
WIĘCEJ INFORMACJI z firmy KOMFORT (PRESS BOX)

newss.pl