Gospodarka » Żywność
Wielkanocny niezbędnik: najlepsze produkty i smaczne przepisy na świąteczne wypieki z Piątnicy
Zobacz więcej zdjęć » |
Twaróg Sernikowy z Piątnicy ma odpowiednio wysoką zawartość tłuszczu, dzięki czemu do masy serowej nie trzeba już dodawać masła, a gęsta konsystencja twarogu sprawia, że sernik na jego bazie zawsze się udaje! Twaróg Sernikowy mielony z Piątnicy jest całkowicie naturalny, nie zawiera konserwantów ani sztucznych aromatów. Jest dostępny w opakowaniu 1 kg, idealnym do przygotowania rodzinnej porcji ciasta.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Śmietanki 30% i 36% z Piątnicy - najlepsze do ubijania!
Słodka, pasteryzowana Śmietanka 30% z Piątnicy znakomicie sprawdzi się w wielu kulinarnych zastosowaniach. Dzięki półpłynnej konsystencji i specjalnemu procesowi produkcji doskonale się ubija, tworząc wyjątkowo puszysty krem. Śmietanka 30% produkowana jest z najwyższej jakości surowca. Ma pyszny, kremowy smak i nie warzy się pod wpływem ciepła, dlatego wspaniale pasuje zarówno do słodkich deserów czy wypieków, jak i do dań wytrawnych czy zup.
Śmietanka 36% OSM Piątnica to tradycyjna słodka śmietanka o wybornym, naturalnym smaku.
Jest gęsta i kremowa, dzięki czemu idealnie nadaje się do dekorowania i jako dodatek do deserów. Nie warzy się w gorących daniach, więc świetnie wzbogaci smak zupy lub sosu.
Śmietana 18% OSM Piątnica - nie warzy się!
Do wielkanocnych zup czy sosów rewelacyjnie sprawdzi się Śmietana 18% marki Piątnica.
Jest to najpopularniejsza śmietana w Polsce: gęsta, kremowa oraz niezawodna - nie warzy się w gorących daniach, świetnie podkreślając ich smak. Śmietana 18% jest doskonała także jako dodatek do sałatek lub dipów. Śmietana 18% OSM Piątnica to gwarancja udanego gotowania w każdej kuchni.
Ser Mascarpone z Piątnicy - idealny dodatek do dań na słodko i wytrawnie!
Mascarpone z Piątnicy to wyjątkowy rodzaj sera o gładkiej, aksamitnej konsystencji i śmietankowym smaku. Stanowi doskonałe połączenie najlepszych cech sera, masła i śmietany. Dodając go do twarogu, uzyskasz wyjątkowo kremowy sernik o delikatnym smaku! Mascarpone z Piątnicy świetnie wzbogaca także smak sosów do makaronu, dań mięsnych lub warzywnych.
Nadesłał:
Anna1
|
Komentarze (0)