Dom » Budownictwo

WIŚNIOWSKI na targach Permiter Protection

W dniach 14-16 stycznia w Norymberdze odbywały się targi Permiter Protection, podczas których prezentowane były produkty wspierające ochronę posesji i budynków.

W ramach imprezy można było odwiedzić stoisko marki WIŚNIOWSKI, polskiego producenta kompleksowych systemów dla domu i przemysłu – bram, okien, drzwi i ogrodzeń. Jakie produkty zaprezentował WIŚNIOWSKI?

Targi Perimeter Protection to forum dyskusji o nowoczesnym bezpieczeństwie, które staje się jednym z fundamentów sprawnie działających przedsiębiorstw, ale zaprząta także głowy prywatnych inwestorów. Z tego powodu stoisko marki WIŚNIOWSKI było pełne produktów dedykowanych portom, centrom logistycznym, firmom, zakładom przemysłowym, a także osiedlom i posesjom prywatnym.

W Norymberdze polski producent zaprezentował przemysłowe bramy przesuwne PI 200 i PI 130 oraz – premierowo – mobilną wersję bramy PI 95. Nie zabrakło również sprawdzonej w całej Europie bramy V-KING, której zaufało m.in. lotnisko Kraków-Balice oraz port w estońskim Tallinie.

Na stoisku pojawiły się furtki Gardia, Modest, Bastion oraz Gardia Light wraz z panelami kratowymi: Vega B Light, Vega B, Vega 2D, Vega 2D Super. Marka WIŚNIOWSKI zaprezentowała także swoją  flagową propozycję dla posesji: ogrodzenie i bramę przesuwną MODERN w wersji smartCONNECTED.

WIŚNIOWSKI dla architektów

Kwestie bezpieczeństwa obiektów powinno się przemyśleć już na etapie projektowania, dlatego marka WIŚNIOWSKI współpracuje z architektami, tworząc dla nich dedykowane narzędzia.

Pliki BIM/CAD produktów marki WIŚNIOWSKI można znaleźć na dedykowanej stronie internetowej BIM.wisniowski.pl/en .

Marka WIŚNIOWSKI udowadnia, że bezpieczne produkty mogą być również piękne wzorniczo. Dotyczy to także rozwiązań dla przemysłu, choć polski producent najmocniej skupia się na designie produktów dla posesji.

Autorska kolekcja marki WIŚNIOWSKI spójnych wzorniczo i kolorystycznie bram, okien, drzwi i ogrodzeń – Home Inclusive 2.0 to rozwiązanie dla wszystkich, którzy cenią sobie harmonię i dbają o każdy detal. Dzięki komplementarnej ofercie można stworzyć pełny projekt przyszłego budynku i ułatwić jego realizację.

Kolejny Rok z marką WIŚNIOWSKI

Pierwsza połowa 2020 będzie wypełniona kolejnymi wydarzeniami związanymi z obchodami 30-lecia istnienia marki WIŚNIOWSKI. W ofercie pojawi się w tym czasie wiele nowych produktów, których projekty wpisują się w strategię „wyprzedzania potrzeb klientów”.

Wiśniowski – Czołowy polski producent bram, okien, drzwi i ogrodzeń oraz nowoczesnych rozwiązań dla domu. Firma z 30-letnim doświadczeniem w branży budowlanej. WIŚNIOWSKI posiada centrum technologiczno-produkcyjne zapewniające jakość i najwyższe standardy, a stałe doskonalenie personelu, produktów i linii technologicznych przyczynia się do powstania produktów na najwyższym poziomie, cenionych w kraju i za granicą.

WIŚNIOWSKI
press box