Technologie » Komputery

Wspaniałe kolory i oszczędny druk mono

OKI Europe zmniejsza koszty czarnych tonerów do kolorowych drukarek i urządzeń wielofunkcyjnych

OKI Europe Ltd wprowadzając ekonomiczne drukowanie mono na swoich wiodących kolorowych urządzeniach LED znacząco wpływa na zmianę postrzegania druku biurowego we wszystkich przedsiębiorstwach.

Teraz każda firma sięgająca po kolorowe drukarki i urządzenia wielofunkcyjne OKI może drukować na nich w mono ponosząc taki sam koszt jak w przypadku wydruków wykonywanych na urządzeniach monochromatycznych OKI. Zyskuje w ten sposób nie tylko dostęp do ekonomicznego, codziennego drukowania w mono na zaawansowanym urządzeniu, ale także możliwość wytwarzania wysokiej jakości kolorowych materiałów na żądanie. Właśnie te atuty, połączenia zalet obu rozwiązań w jednym kolorowym urządzeniu OKI, podkreśla ruszająca właśnie kampania ,,Wspaniałe kolory i oszczędny druk mono".

„W OKI oferujemy wspaniałe kolory przy jednoczesnym niskim koszcie eksploatacji mono.  Rozumiemy bowiem, że firmy różnej wielkości chcą drukować we własnym zakresie różnorodne materiały w wysokiej jakości, na żądanie, na wielu różnych nośnikach, po odpowiedniej cenie. Dzięki temu, umożliwiamy każdemu przedsiębiorstwu druk w kolorze bez kompromisów. Za pomocą jednego urządzenia w wysokiej rozdzielczości (drukarki LED lub urządzenia wielofunkcyjnego) przedsiębiorstwa mogą wytworzyć wszystko, zachowując jednocześnie niski koszt wydruku, od dokumentów czarno-białych do wizytówek, banerów, materiałów promocyjnych dla punktów sprzedaży i dokumentów dla klientów, które są żywe, ostre i pełne kolorów"  Kolorowa drukarka C332dn - oferuje doskonałe wydruki w wysokiej jakości HD, druk dwustronny, interfejs sieciowy (1GB) i możliwość drukowania bezpośrednio z urządzeń mobilnych, przez co idealnie nadaje się do mniejszych grup roboczych

• Kolorowe urządzenie wielofunkcyjne MC363dn - model ten wyznacza nowe standardy w segmencie urządzeń dla małych firm, z uwagi na niezrównaną wartość i wyjątkową funkcjonalność. Ultra-szybkie i zaprojektowane tak, by uzyskać grafikę na profesjonalnym poziomie
  • Kolorowe drukarki z serii C500 - profesjonalna i przystępna cenowo seria C500 nadaje się doskonale do grup roboczych o dużym natężeniu pracy, zapewniając w standardzie dużą szybkość druku, niskie koszty eksploatacji, automatyczny druk dwustronny oraz interfejs sieciowy
  • Kolorowe urządzenia wielofunkcyjne z serii MC500 - te zaawansowane urządzenia wielofunkcyjne stanowią idealny wybór dla małych i średnich firm oraz grup roboczych, oparte są na otwartej architekturze sXP, która ułatwia zarządzanie dokumentami
  • Kolorowe drukarki z serii C800 - idealne rozwiązanie dla firm i grup roboczych wymagających szybkiego, natychmiastowego drukowania w wysokiej jakości A4 i A3 w dużych ilościach
  • Kolorowe urządzenia wielofunkcyjne z serii MC800 -  to seria niezawodnych MFP A3, które zapewniają maksymalną funkcjonalność i wydajność przy niskich kosztach eksploatacji

• Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Karolina