Firma » Reklama

Wykup los i odmień siebie z Payback!

Jeszcze tylko przez tydzień uczestnicy Programu PAYBACK mogą wygrać niezwykłą nagrodę i odmienić swój wizerunek pod okiem Agnieszki Maciąg. Wystarczy zamienić jeden punkt PAYBACK na los, który daje możliwość wzięcia udziału w profesjonalnej sesji zdjęciowej.

Uczestnicy Programu Bonusowego PAYBACK, którzy chcieliby oddać się w ręce specjalistów od wizerunku oraz stać się bohaterami profesjonalnej sesji zdjęciowej, mają czas na wykupienie losu do 1 lipca.

Wystarczy zarejestrować się na stronie www.payback.pl, wykupić los o wartości jednego punktu PAYBACK i mieć 500 punktów na koncie PAYBACK. Każdy zarejestrowany uczestnik, który posiada już los, może otrzymać drugi, jeśli tylko zaktualizuje swoje dodatkowe dane osobowe.

Nad przebiegiem metamorfoz oraz sesji zdjęciowej czuwać będzie supermodelka Agnieszka Maciąg, wielokrotnie nominowana w plebiscycie „Najpiękniejsi" magazynu Viva!. Makijażem zajmie się wizażystka Monika Iwańska, a fryzurami, współpracujący z L'Oreal Paris - Piotr Wasiński. Profesjonalną sesję fotograficzną, którą będą zwieńczone metamorfozy, przeprowadzi Tatiana Jachyra - specjalistka od sesji zdjęciowych gwiazd showbiznesu.

Tylko jeden krok i jeden punkt dzieli Cię od wzięcia udziału w niezwykłej loterii. Metamorfoza z Programem PAYBACK może być przygodą życia i doświadczeniem, które doda Ci pewności siebie. Spróbuj szczęścia! Loteria trwa tylko do 1 lipca!

Szczegółowe informacje o promocji można znaleźć na stronie www.payback.pl.

PAYBACK Polska

Nowy multipartnerski Program Bonusowy PAYBACK wniósł na polski rynek nową generację kart lojalnościowych. Za pomocą jednej karty, uczestnicy Programu mogą gromadzić punkty podczas zakupów w wielu popularnych punktach sprzedaży i online. Ponadto uczestnicy Programu mogą korzystać ze specjalnych zniżek, kuponów oraz ofert. Dzięki temu, mogą szybko i łatwo gromadzić duże ilości punktów. Zebrane punkty można wymieniać na wiele sposobów, w tym na atrakcyjne nagrody, mile Miles & More lub przekazać na cele charytatywne.
Korzyścią dla partnerów Programu jest bezpośrednia komunikacja za pomocą platformy marketingowej PAYBACK oraz pozyskanie lojalnych i zadowolonych klientów. W Niemczech, w ciągu ostatnich 10 lat Program PAYBACK osiągnął pozycję najpopularniejszego i najbardziej efektywnego Programu tego typu w Europie. Obecnie kartę Programu PAYBACK posiada i aktywnie z niej korzysta około 60 procent gospodarstw domowych w Niemczech. W Polsce zaledwie w pół roku od startu Programu, liczba aktywnych kart PAYBACK przekroczyła pięć milionów.

Kontakt dla mediów:
Anna Haliżak