Rozrywka i wypoczynek » Prezenty

Zakupy z Piotrem Sałatą, czyli jak dobrze wyglądać w ubraniu

Piotr Sałata, stylista znany z programu telewizyjnego o spektakularnych metamorfozach kobiet, może zostać Twoim osobistym doradcą. Wszystko dzięki serwisowi WyjątkowyPrezent.pl, który oferuje Zakupy z Piotrem Sałatą.

Gdy stylista pozna Twoje potrzeby, dobierze doskonałe zestawy ubrań, dodatków i kosmetyków. Będziesz zachwycona wspólnymi, nadzwyczaj emocjonującymi zakupami i ich oszałamiającym efektem.

Piotr Sałata na zakupach we dwoje nie tylko dobierze modny strój do Twojej sylwetki, ale rozwiąże też wszystkie zagadki: który kolor jest absolutnym hitem tego sezonu? Jakie buty są teraz najmodniejsze? Czy nadal można nosić olbrzymie torebki? Pełen zestaw pytań ze świata mody czeka na odpowiedzi. A najlepsze w zakupach ze stylistą jest to, że wszystkie proponowane zmiany od razu można wprowadzić do swojej garderoby.

Piotr Sałata to świetny stylista. O zakupach wie wszystko. Dzięki jego programowi telewizyjnemu upewniliśmy się, że każdą kobietę potrafi przemienić w prawdziwą księżniczkę. Piotr jest również bardzo sympatyczną osobą. Cieszę się, że dzięki Wyjątkowemu Prezentowi wiele osób będzie mogło spotkać się z Piotrem, skorzystać z jego wielkiego talentu, osobiście przekonać się, jak niezwykłą jest osobą oraz udoskonalić swój wizerunek - mówi Hubert Bienias, założyciel serwisu WyjątkowyPrezent.pl.

Jeśli jednak jesteś zakupową alfą i omegą, to dobrze wiesz, co się teraz nosi. Ale tak między nami mówiąc, to nie jest mocna strona wszystkich Twoich koleżanek. Na pewno ktoś szczególny od razu przyszedł Ci na myśl. Masz przyjaciółkę, która potrzebuje kilku wskazówek? A może właściwie całego modowego pogotowia? Od dawna chcesz jakoś jej pomóc, ale sama wolisz uniknąć niezręcznej sytuacji? Już teraz możesz podarować jej Wyjątkowy Prezent: Zakupy z Piotrem Sałatą. A skoro już wiesz, co podarować koleżance, to wystarczy znaleźć odpowiednią okazję do wręczenia prezentu. Urodziny, imieniny, czy rozpoczęcie nowej pracy to idealne preteksty, choć profesjonalną lekcję stylu możesz podarować także bez okazji. Komuś bliskiemu lub po prostu sobie.

Zakupy z Piotrem Sałatą obejmują spotkanie w galerii handlowej, analizę kolorystyczną danej osoby, ustalenie jej potrzeb oraz wspólne zakupy. Prezent można zrealizować w Warszawie. Zakupy z Piotrem Sałatą trwają około 4 godzin. Koszt to 999 zł. Cena prezentu nie zawiera kosztów zakupywanych rzeczy.

Zakupy z Piotrem Sałatą i inne wyszukane pomysły na prezenty w formie przeżyć znajdują się na stronie www.WyjatkowyPrezent.pl. Niektóre propozycje prezentów można również znaleźć w 36 salonach Empik w Katowicach, Krakowie, Poznaniu, Trójmieście, Warszawie i Wrocławiu.

Wyjątkowy voucher można wręczyć osobiście lub za pośrednictwem kuriera. Można go zrealizować w dogodnym terminie przez 12 miesięcy od momentu zakupu.

Ceny prezentów zaczynają się już od 35 zł, dostępne są również ekskluzywne propozycje za 75000 zł. Wszystkie Wyjątkowe Prezenty mają wspólny mianownik: obdarowane osoby doświadczają czegoś zupełnie nowego i na zawsze zachowują cudowne wspomnienia.

Rynek prezentów w formie niezapomnianych przeżyć powstał kilkanaście lat temu w Wielkiej Brytanii. Obecnie taki sposób sprawiania radości bliskim jest bardzo popularny w Europie Zachodniej. Teraz także w Polsce można sprezentować przeżycia - przewiązać je wstążką i wręczyć z okazji urodzin, imienin czy ślubu.

Firma WyjątkowyPrezent.pl powstała wiosną 2007 roku. Jej założycielem jest Hubert Bienias - Polak, który po wielu latach życia w Anglii wrócił do Polski i tu adaptuje nowatorskie pomysły na biznes.

Wszystkie prezenty są dostępne na stronie www.WyjatkowyPrezent.pl.

Szymon P.