Gospodarka » Żywność
Zgrany duet: ryba i pieczarki
Zobacz więcej zdjęć » |
Każdemu zdarzają się dni, w których czasu lub sił nie starcza na gotowanie. Właśnie z myślą o takich okazjach powstała Ryba z pieca z sosem pieczarkowym od FRoSTY. To sposób, aby wyczarować szybkie i pożywne danie, które zachwyci wszystkich domowników.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Ryba z pieca od FRoSTY to doskonale skomponowane danie - filet z mintaja oblany kremowym sosem pieczarkowym. To połączenie idealne - mięso ryby pozostaje soczyste, a sos na bazie śmietany podkreśla jego smak. Całość wzbogaca dodatek pachnących suszonych borowików szlachetnych, gałki muszkatołowej i ziół: dzikiego czosnku oraz pietruszki.
Ryba z pieca z sosem pieczarkowym to porcja, która idealnie zaspokaja głód. A nawet największy głodomór nie zmęczy się czekaniem na posiłek. Danie wystarczy włożyć na 13 minut do kuchenki mikrofalowej. Można je również przygotować w piekarniku.
Pełna gama Ryb z pieca od FRoSTY, obok nowości z sosem pieczarkowym, obejmuje również wersję z sosem brokułowym, włoskim oraz bordelaise. Zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku, żadna z nich nie zawiera barwników, aromatów, wzmacniaczy smaku ani skrobi modyfikowanej chemicznie.
Nowość od FRoSTY - Ryba z pieca z sosem pieczarkowym - jest dostępna w sklepowych zamrażalkach od sierpnia br. w cenie ok. 12,99 zł / opakowanie 360 g.
Nadesłał:
JBcomm
|
Komentarze (0)