Firma » Finanse

Złoty Orzeł Polskiej Przedsiębiorczości dla S7!

Nagrody przyznane: w kategorii Debiut Roku Złotego Orła Polskiej Przedsiębiorczości otrzymała S7 Medical Company Sp z o.o - oferująca klientom abonamentową opiekę medyczną

S7 Medical Company Sp z o.o oferująca klientom prywatną abonamentową opiekę medyczną (tzw. pakiety medyczne w ramach których można korzystać z prywatnych wizyt u specjalisytów bez płacenia za nie i bez czekania w kolejkach) - została wyróżniona nagrodą Złoty Orzeł Polskiej Przedsiębiorczości – w kategorii Debiut Roku 2014.

W plebiscycie realizowanym w ramach Narodowego Programu Promocji Polska Przedsiębiorczość i reprezentowanym przez szacowną kapitułę S7 Medical Company Sp z o.o dostała wyróżnienie za prężny rozwój i doskonały produkt. Abonamenty medyczne S7 to nie tylko doskonały stosunek jakości produktu do ceny, ale i rozwiązywanie problemów wielu tysięcy Polaków, którzy zrezygnowani obsługą medyczną "na NFZ" szukają alternatywy między kolejkami a drogą prywatną służbą zdrowia.

Wydarzenie zaszczyciły swoją obecnością takie osobistości jak:

• Lech Wałęsa,
  • Aleksander Kwaśniewski,
  • Jerzy Buzek,
  • Michał Sołowow - jeden z najbogatszych Polaków,
  • Herbert Wirth - prezes KGHM

Nagrodę w imieniu S7 Medical Company Sp z o.o odebrał jej prezes, polski multimiolioner Daniel Kubach.

Szczegółowa oferta S7 Medical Company Sp z o.o dostępna jest TUTAJ.

obserwator