Gospodarka » Bezpieczeństwo

1444 godziny spokojnych wakacji dzięki SOS PZMOT

Z początkiem sezonu urlopowego SOS PZMOT przygotował nową ofertę atrakcyjną dla osób planujących wakacyjne podróże samochodem. Pakiet „1444 godziny spokoju z SOS PZMOT” zapewnia klientom komfort oraz poczucie bezpieczeństwa w trakcie wojaży, a w razie potrzeby – szybką i kompleksową pomoc.

Ochrona w ramach nowego produktu SOS PZMOT trwa dokładnie 1444 godziny - czyli 60 dni i 4 godziny. Można ją rozpocząć w dowolnym momencie, dokonując zakupu pakietu dostępnego przez Internet - na stronie www.sospzmot.pl - lub telefon - pod numerami: 0-801-102-801 lub 22-532-84-44.

Celem SOS PZMOT było stworzenie pakietu atrakcyjnego cenowo, ale jednocześnie zapewniającego realną i kompleksową pomoc osobom podróżującym autem po całej Europie.

Dlatego w ramach opłaty wynoszącej jedynie 38 zł klienci mogą liczyć na:

· pomoc przy wymianie koła,
· pomoc przy otwarciu pojazdu, przysługującą w razie zgubienia, kradzieży, uszkodzenia lub pozostawienia wewnątrz samochodu kluczyków lub innych, np. elektronicznych urządzeń niezbędnych do jego otwarcia,
· pomoc w razie braku paliwa lub - w przypadku stosowania napędu elektrycznego - rozładowania akumulatorów zasilających,
· diagnozę i naprawę usterki w pojeździe na miejscu zdarzenia,
· holowanie samochodu do warszatu lub innego miejsca wybranego przez klienta,
· transport osób - kierowcy i pasażerów - do miejsca, do którego holowany jest ich samochód,
· opłacenie kosztów parkingu strzeżonego,
· wynajem pojazdu zastępczego,
· zakwaterowanie w hotelu dla kierowcy i pasażerów, wraz z transportem do hotelu i transportem powrotnym,
· transport kierowcy i pasażerów do miejsca zamieszkania,
· odbiór pojazdu po naprawie.

Atutem pakietu jest ponadto możliwość zakupienia go nawet w ostatniej chwili, tuż przed wakacyjnym wyjazdem. Dzięki bezpiecznemu systmowi płatności on-line, zapewnianemu przez Platnosci.pl, ochrona ubezpieczeniowa może rozpocząć się już po 12 godzinach od momentu dokonania transakcji przez Internet, a cały proces nabycia polisy nie zajmuje więcej niż kilka minut. Płatności można dokonać także tradycyjną metodą, dokonując wpłaty lub przelewu za pośrednictwem banku.

Co ważne, pakiet „1444 godziny spokoju z SOS PZMOT" jest kierowany do wszystkich - aby z niego skorzystać, nie trzeba być członkiem Klubu SOS PZMOT. Klubowicze mogą natomiast nabyć nowy produkt SOS PZMOT w specjalnej, atrakcyjnej cenie, a w ramach członkostwa w Klubie korzystają także z innych udogodnień i licznych przywilejów.

SOS PZMOT jest marką należącą do Polskiego Związku Motorowego. Nowoczesne i kompleksowe usługi pomocy świadczy od 1993 roku, będąc tym samym pionierem assistance komunikacyjnego w Polsce. Dziś oferta SOS PZMOT obejmuje pełne spektrum usług assistance - medycznego, domowego, podróżnego, prawnego, drogowego i informacyjno-organizacyjnego. SOS PZMOT świadczy także specjalistyczne usługi dla towarzystw ubezpieczeń, m.in. w zakresie likwidacji szkód komunikacyjnych i majątkowych.

60-letnie doświadczenie oraz prestiż Polskiego Związku Motorowego, w połączeniu z profesjonalizmem świadczonych usług sprawiają, że SOS PZMOT jest partnerem czołowych przedstawicieli branży motoryzacyjnej i ubezpieczeniowej w naszym kraju. Wysoką jakość usług SOS PZMOT potwierdza certyfikat ISO 9001:2008, a także liczne zdobyte przez firmę nagrody i wyróżnienia.

SOS PZMOT