Firma » Finanse

20% rabatu na zakupy w sklepach Venezia – wyjątkowa oferta tylko dla użytkowników systemu

BLIK to nowy system płatności mobilnych, który nie tylko oferuje możliwość dokonywania ich szybko i wygodnie, ale także pozwala oszczędzać pieniądze. W tym tygodniu przekonać się o tym mogą wszyscy użytkownicy BLIKA, którzy wybiorą się na zakupy do sklepów Venezia.

W dniach 21-24 maja br. klienci sieci Venezia, którzy zapłacą za pomocą BLIKA, otrzymają 20% rabatu na wszystkie zakupione w tych sklepach produkty.

Rabat zostanie naliczony przy kasie w momencie płatności. By z niego skorzystać, wystarczy wybrać opcję płatności BLIK. Promocja dotyczy całego asortymentu sklepów stacjonarnych Venezia.

BLIK to nowoczesny i wygodny system płatności mobilnych. Z BLIKA mogą korzystać wszyscy klienci bankowości mobilwww.blikmobile.pl oraz stronie Polskiego Standardu Płatności -  www.polskistandardplatnosci.pl.

Informacje podstawowe o Polskim Standardzie Płatności i systemie płatności mobilnych BLIK

BLIK - powszechny system płatności mobilnych to projekt Spółki PSP, której udziałowcami jest sześć polskich banków (Alior Bank, Bank Millennium, Bank Zachodni WBK, ING Bank Śląski, mBank, oferujący usługi również pod marką Orange Finanse, PKO Bank Polski i Inteligo) obejmujących swym zasięgiem ok. 60% wszystkich klientów krajowych instytucji finansowych. Początkowo z BLIK skorzystają Klienci banków - założycieli. System jednak został zaplanowany w taki sposób, aby w szybkim czasie, na tych samych warunkach, dołączyły do niego inne krajowe banki i firmy rynku finansowego. Nowi partnerzy, którzy przystąpią do systemu na kolejnych etapach to m.in.: Getin, Eurobank, NeoBank, BNP Paribas Bank Polska, Credit Agricole i Idea Bank.

Premiera BLIK w Polsce stanowi przełomowy moment procesu tworzenia krajowego, powszechnego standardu płatności, wykorzystującego nowoczesne technologie. Otwartość na współpracę z innymi instytucjami finansowymi na równych zasadach daje perspektywę błyskawicznego rozwoju i ustawicznego powiększania sieci akceptacji płatności telefonem, co jest gwarantem szerokiej gamy możliwości oferowanych użytkownikom.

United PR