Rozrywka i wypoczynek » Gry

3 miliony złotych za „szóstkę” w saloniku w Zagnańsku!

Pod koniec listopada w saloniku prasowym Kolportera w Zagnańsku padła główna wygrana w Lotto – za trafnie wytypowaną „szóstkę” klient saloniku otrzymał ponad 3 miliony złotych!

Niedawno informowaliśmy o graczu, który kupił kupon Ekstra Pensji w saloniku prasowym Kolportera w podlubelskiej miejscowości Turka i trafił główną wygraną – przez 20 lat od Totalizatora Sportowego będzie otrzymywał co miesiąc 5 tys. zł. Nie minął miesiąc, a kolejny punkt Kolportera okazał się szczęśliwy. Tym razem w saloniku przy ul. Turystycznej 90 w Zagnańsku k. Kielc padła główna wygrana w Lotto – 3 016 182 zł!

Mieszczący się w supermarkecie Lewiatan salonik od trzech lat prowadzi Paulina Ponikowska-Staniec. – Ale kolekturę Lotto mam od dwóch lat – mówi partnerka Kolportera. – Gracz, który odwiedził nasz salonik, kupił kilka zakładów i sam obstawił szczęśliwą „szóstkę”. Informacja, że właśnie u nas padła główna wygrana szybko rozeszła się po Zagnańsku i od kilku dni obserwujemy zwiększone zainteresowanie klientów zakładami Lotto.
„Szóstka” w Zagnańsku to pierwsza tak wysoka wygrana odnotowana w tej miejscowości, a zarazem 999. w rankingu najwyższych wygranych w Lotto i Lotto Plus.

Kolporter jest największym dystrybutorem prasy w Polsce. Oferuje kompleksową obsługę punktów handlowych i sieci sprzedaży oraz świadczy usługi logistyczne i reklamowe. Spółka zbudowała największą w Polsce, zlokalizowaną w sklepach detalicznych, sieć terminali do sprzedaży doładowań prepaid. Terminale realizują również płatności i usługi elektroniczne. Kolporter jest właścicielem saloników prasowych i salonów Top-Press, a także sieci franczyzowej Traf Press.

Biuro Prasowe Kolportera

Kolporter Biuro Prasowe