Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

agoda.com nawiązuje współpracę z eRes® Development

SINGAPUR (11 stycznia 2012) – agoda.com, wiodący portal oferujący rezerwacje hoteli online, część notowanej na Nasdaq Priceline Group (Nasdaq: PCLN), poinformował dziś o nawiązaniu współpracy z channel managerem eRes® Development.

eRes® Development z siedzibą w RPA oferuje rozwiązania softwarowe dla hoteli w całej Afryce, Dubaju i w Niemczech. Obecnie ponad 90 sieci hotelowych  i grup korzystają z narzędzi eRes® do channel managementu, a za sprawą nawiązanej teraz współpracy będą one mogły szybko i bezproblemowo przedstawić  swoje zasoby online za pośrednictwem agoda.com.

agoda.com oferuje swoim hotelom partnerskim marketing w 37 językach, zapewniając im wzrost widoczności na nowych rynkach zbytu. Nawiązując współpracę z agoda.com, hotele uzyskują dostęp do Yield Control System (YCS 3.0), który pozwala im aktualizować  ceny i zasoby oraz zwiększać wskaźniki yield poprzez tworzenie na bieżąco promocji dostosowanych do aktualnych potrzeb.

Global Director of Hotels w agoda.com Errol Cook wyraził swoją opinię na temat tego wydarzenia: "Hotele korzystające z eRes® odkryją dla siebie nie tylko możliwość łatwego zarządzania dodatkowymi kanałami dystrybucji online, lecz także perspektywy poszerzenia swojej bazy klienckiej, również na nowych rynkach. Z kolei klienci agoda.com uzyskają dostęp do większej liczby pokoi hotelowych w wielu atrakcyjnych turystycznie punktach."

W celu uzyskania szczegółowych informacje o agoda.com prosimy o kontakt pod adresem PR@agoda.com.  Więcej danych o eRes® można uzyskać odwiedzając http://info.eres-dev.com.

Agoda.pl - rezerwacje hoteli online