Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

Agoda przyznaje Gold Circle Awards najlepszym hotelom na świecie

Agoda.com, wiodący serwis rezerwacji hoteli, część notowanaj na Nasdaq Priceline Group (Nasdaq: PCLN) przedstawił listę hoteli, którym przyznano Gold Circle Awards 2012 - nagrodę wyróżniającą najlepsze obiekty w konkurencyjnej branży hotelarskiej.

Począwszy od roku 2009, nagroda Gold Circle Award przyznawana jest hotelom, które wyróżniają się wyjątkowym zaangażowaniem w zagwarantowanie najwyższej jakości usług na rynku rezerwacji hoteli online. Branża ta z roku na rok staje się bardziej dostępna i nowoczesna dzięki zastosowaniu innowacyjnych technologii.

Zeszłoroczni laureaci nagrody Gold Circle Award wybrani zostali na podstawie osiągniętych wyników, ilości pozytywnych opinii gości, oraz zastosowania zaprojektowanego przez Agoda systemu Yield Control System (YCS). W tym roku poprzeczka jednak podniesiona została jeszcze wyżej i wprowadzono bardziej restrykcyjne kryteria wyboru zwycięzców.

Agoda bierze w tym roku pod uwagę większą ilość danych, włączając w to zsumowane oceny gości, osiągnięte wyniki sprzedaży na Agoda, konkurencyjność cen, oraz zrozumienie złożoności i specyfiki rynku rezerwacji hoteli online.

Errol Cooke, dyrektor działu Hotels - Global w Agoda, tak oto skomentował tegoroczną edycję konkursu: „Mamy ogromną przyjemność zaprezentować laureatów Golden Circle Award. Nagroda przyznawana jest już piąty raz, i przez te wszystkie lata stała się znakiem wyróżniającym najlepsze hotele w branży rezerwacji online. W tym roku nagrodziliśmy hotele z całego świata za ich zaangażowanie w zarządzanie rezerwacjami online oraz oferowanie klientom Agoda najlepszej jakości usług w przystępnej cenie."

Zatem jeśli goście jednego z 494 hoteli nagrodzonych w tym roku zauważą po przyjeździe znak Gold Circle Award, mogą oni być pewni, że ich pobyt w danym ośrodku sprosta wszelkim standardom, do których przyzwyczajeni są już klienci Agoda.

Pełną listę laureatów nagrody GCA można znaleźć pod adresem http://www.agoda.pl/info/gold-circle-awards-2012.html

Odwiedź naszą stronę www.agoda.pl i znajdź wyjątkowe oferty hoteli na całym świecie. Znajdziesz nas też na Facebook: www.facebook.com/agoda oraz Google+: www.plus.google.com/+agoda

Agoda.pl - rezerwacje hoteli online