Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Aleja Smaków w Galerii Mokotów - Kulinarne Serce Mokotowa

Spotkania z przyjaciółmi, biznesowy lunch, obiad dla dwojga a do tego kuszące bogactwo smaków i aromatów. To wszystko odnajdziemy na drugim piętrze Galerii Mokotów. Aleja Smaków pojawia się w nowej odsłonie i zachęca do zapoznania się z bogatą ofertą dań. Każdy znajdzie tu coś dla siebie.

Różnorodność kuchni śródziemnomorskiej, polskiej, azjatyckiej i amerykańskiej zaprasza bogatym menu. Vapiano, Sphinx, KFC, Chłopskie Jadło i Monique Bakery&Wine to restauracje, które dołączyły do "smakowitego towarzystwa". Można tu zjeść energetyczne, zdrowe śniadanie, smaczny obiad czy wykwintną kolację. Bariści Starbucks'a zapraszają na dobrą, aromatyczną kawę. Wielbiciele kuchni japońskiej koniecznie powinni zajrzeć do Tokyo Sushi.

Galeria Mokotów wychodzi naprzeciw zapracowanym, żyjącym w biegu klientom. Pragnie by posiłek był czasem wyciszenia i relaksu, dlatego strefa gastronomiczna jest otwarta cały tydzień od rana do wieczora: poniedziałek-sobota od 9.00 do 23.00, a w niedzielę od 10.00 do 22.00.

Aleja Smaków jest nie tylko rajem dla zmysłów ale idealnym miejscem spotkań. Tutaj, gdzie zebrane zostało wiele możliwości kulinarnych, każdy znajdzie coś dla siebie. Oferta jest tak ogromna, że możemy mieć problem z wyborem. Pewne jest to, że gdy raz spróbujemy, będziemy chcieli tu zawsze wracać i poznawać nowe, niezwykłe smaki a nasze serce zostanie skradzione przez Kulinarne Serce Mokotowa.

Galeria Mokotów to nowoczesne centrum handlowo-rozrywkowe położone w jednej
z najbardziej prestiżowych dzielnic Warszawy. Galeria, należąca do Unibail-Rodamco,
w maju 2012 r., na podstawie audytu międzynarodowej firmy SGS, zdobyła cztery gwiazdki. To dowód dbałości o nienaganną jakość na każdym etapie relacji pomiędzy centrum
i klientem. Na powierzchni trzech pięter w galerii handlowej mieści około 260 sklepów
i punktów handlowych, fitness klub, kino, usługi oraz parking na 2300 samochodów. Dzięki lokalizacji i wysokiej jakości oferowanych usług Galeria Mokotów jest uważana za najbardziej prestiżowe i odnoszące największe sukcesy rynkowe centrum handlowe w Polsce. Powierzchnia handlowa w Galerii Mokotów jest wynajęta w 100%.

Dalszych informacji udziela:

Dorota Sikorska