Technologie » Komputery

Alyaf będzie rozwijać swoją działalność dzięki IFS Applications 9

Firma IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, informuje, że firma Alyaf Industrial Company, która jest liderem i największym, działającym od 23 lat, dostawcą geotekstyliów i geokompozytów na rynek Arabii Saudyjskiej zdecydowała się wdrożyć system IFS Applications™.

Celem modernizacji jest zastąpienie obecnie stosowanego przez firmę systemu i wykorzystanie bogatszego wachlarza funkcji w ramach realizacji planów rozwoju przedsiębiorstwa.
ystem IFS Applications będzie pomagać w zarządzaniu całym cyklem wytwarzania i zaopatrzeniem firmy Alyaf, a także będzie obsługiwał produkcję o zmiennej konfiguracji oraz realizację zleceń na zamówienie. Oprócz tego system IFS Applications będzie także wspierać inne obszary funkcjonowania firmy, w tym: kadry, finanse, płace, zaopatrzenie, organizowanie i uzupełnianie magazynów, profilaktyczną obsługę techniczną oraz kierowanie pracą. Pozwoli to lepiej zarządzać wyposażeniem firmy. Dodatkowo system ułatwi przygotowywanie dokumentacji związanej z tymi procesami.

Firma Alyaf będzie również korzystać z narzędzia IFS Manufacturing Visualizer. Jest to w pełni gotowe rozwiązanie z możliwością konfiguracji, które na bieżąco dostarcza informacji na temat procesu wytwarzania, dotyczących zużycia surowców i materiałów.

Czytaj całość artykułu tutaj:http://www.erp-view.pl/erp/alyaf_bedzie_rozwijac_swoja_dzialalnosc_dzieki_ifs_applications_9.html

openmediagroup