Firma » Biznes

APN Promise dla PGNiG

APN Promise S.A. w ramach zamówienia publicznego zawarła umowę z Polskim Górnictwem Naftowym i Gazownictwem S.A. oraz spółkami z Grupy Kapitałowej PGNiG.

Przedmiotem umowy jest dostarczenie dla PGNiG oraz spółek z GK PGNiG subskrypcji usług hostowanych, oprogramowania wraz z licencjami do oprogramowania i z prawem do jego uaktualniania, a także dostarczenia usług wdrożeniowych. W zakres umowy wchodzi również wsparcie techniczne, które zostanie zrealizowane przez okres 3 lat.

Łączna wartość kontraktu to 50 115 962,41 zł brutto, za dostarczenie zamówienia podstawowego
i  26.060.300,45 zł wynagrodzenia dla zamówienia opcjonalnego.

Zamówienie zostało udzielone w trybie rozstrzygnięcia postępowania publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, przeprowadzonego zgodnie z Ustawą z dnia 29.01.2004 r. Prawo zamówień publicznych Dz. U. z 2015 r. poz.2164.

APN Promise jest dostawcą rozwiązań informatycznych dla dużych i średnich przedsiębiorstw, administracji publicznej oraz służby zdrowia. Specjalizuje się w dostarczaniu rozwiązań w obszarach podstawowej infrastruktury (Core Infrastructure), zarządzania usługami IT (ITSM), produktywności biznesowej (Business Productivity) oraz infrastruktury sieciowej (Data Center).

www.promise.pl

APN Promise