Kultura, sztuka » Kultura

Arkady Wrocławskie w regionalnym stylu

Świeże pieczywo na zakwasie, naturalne wędliny bez konserwantów i pachnące ciasta – gdzie można znaleźć wszystkie te produkty? Oczywiście na Targach Produktów Regionalnych, które w najbliższy weekend (11-13.10) odbędą się w Arkadach Wrocławskich. Takiej okazji nie można przegapić!

Arkady Wrocławskie już od kilku miesięcy regularnie goszczą u siebie lokalnych producentów, którzy oferują klientom znakomite regionalne smakołyki w przystępnych cenach. Targi cieszą się ogromną popularnością, a ich oferta z każdą kolejną edycją jest coraz bogatsza i urozmaicona.

Na najbliższych Targach Produktów Regionalnych smakosze będą mogli skosztować pieczywa i wędlin bez konserwantów, domowych ciast oraz naturalnego miodu z lokalnej pasieki. Również fani rękodzieła znajdą wśród stoisk coś dla siebie, m.in. ręcznie wykonaną biżuterię w etnicznym stylu i porcelanę bolesławiecką.

Targi odbędą się  na poziomie „0” centrum handlowego od piątku 11 października
i potrwają do niedzieli włącznie. Zapraszamy.

Arkady Wrocławskie – Tu każda chwila cieszy.

CH Arkady Wrocławskie zlokalizowane jest w ścisłym centrum Wrocławia. Na 3 poziomach galerii znajduje się 110 sklepów i punktów usługowych. Do dyspozycji Klientów przygotowanych jest 1000 miejsc parkingowych. W Centrum znajduje się też nowoczesne centrum rekreacyjne „Fitness Academy” oraz 10-salowe kino Multikino. Największą atrakcją Centrum jest ogromne akwarium z rekinem i egzotycznymi rybami: 12 metrów wysokości, 8,5 metra długości, 3.5 metra szerokości oraz waga 200 ton - oto dane akwarium.

Więcej informacji na http://www.arkadywroclawskie.pl

Kontakt: Dorota Żmiejko, Manager ds. marketingu, tel. 71 79 77 603