Dom » Nieruchomość

Bernardowo Park w Gdyni zaprasza na Dzień Otwarty 13 czerwca 2015

Już 13 czerwca Osiedle Bernadowo Park w Gdyni zaprasza na Dzień Otwarty i ogłasza czerwcową promocję.

13 czerwca 2015 J.W. Construction Holding S.A. zaprasza na Dzień Otwarty Bernardowo Park
w Gdyni. Elegancka inwestycja o szerokim wachlarzu atutów powstała z myślą o osobach, które chcą żyć  blisko natury i jednocześnie niedaleko centrum miasta. Przyszli mieszkańcy, którzy zdecydują się na zakup mieszkania w czerwcu otrzymają komórkę lokatorską gratis.

Bernadowo Park w gdyńskiej dzielnicy Mały Kack to miejsce wyjątkowe. Osiedle rozpościera się pośród kaskadowych tarasów wzgórza porośniętego starodrzewem. Otulina Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego zapewnia ukojenie, komfort obcowania z dziewiczą przyrodą, ciszę i spokój. Bliskość głównych arterii komunikacyjnych sprawia natomiast, że w szybki i wygodny sposób można znaleźć się w wybranym miejscu Trójmiasta. Architekci podeszli do projektowania inwestycji z szacunkiem i pokorą dla otaczającej osiedle przyrody. Niskie, eleganckie, 4 – kondygnacyjne chronione i monitorowane budynki z mieszkaniami o powierzchni od 33 m2 do 120 m2, idealnie wkomponowują̨ się w otoczenie pozwalając, aby to zieleń́ drzew i lasów, a nie bryły budynków, stanowiły wizualną dominantę̨. Do dyspozycji przyszłych mieszkańców będzie także wewnętrzny park, z terenem rekreacyjnym, alejkami spacerowymi i boiskiem.

Przy budowie Bernadowo Park zostały wykorzystane najnowocześniejsze i najwyższej jakości materiały. Zadbano także o komfort osób niepełnosprawnych, otaczająca osiedle infrastruktura wypoczynkowo – rekreacyjna jest dostosowana do ich potrzeb.

Mieszkania dostępne są w cenie od 5500 PLN za m2. Do 20 czerwca obowiązuje promocja – przy zakupie mieszkania klienci otrzymają komórkę lokatorską w prezencie a ponad to voucher na romantyczny, weekendowy pobyt w jednym z hoteli 500.

J.W. Construction jest także autorem inwestycji Redłowo w Gdyni – prestiżowego, kameralnego, zespołu pięciu ekologicznych czterokondygnacyjnych budynków, obejmujących 52 lokalne dwu, trzy i czteropokojowe o powierzchni od 38 do 91m2. Osiedle położone na zielonych wzgórzach Redłowa znajduje się 10 min. spacerem od gdyńskiej plaży i 12 min. samochodem od molo w Sopocie oraz poosiada dostęp do bogatej infrastruktury społecznej i usługowo-handlowej. Kaskadowa zabudowa skupia się wokół wewnętrznego dziedzińca, a duże przeszklenia nadają bryłom budynków lekkości. Gotowe apartamenty można tutaj nabyć z „czerwcowym rabatem” do 45000zł.

J.W. Construction Holding S.A.

glebogryzarka spalinowa
duży wybór glebogryzarki oraz dodatkowe wyposażenie znajdziesz online na obi lub w twoim markecie glebogryzarka spalinowa faworyt fag mgr
hotel w rzeszowie
Czy wiesz, że nasz hotel w Rzeszowie Nowy Dwór to doskonałe miejsce na konferencje i szkolenia? Oferujemy nowoczesne sale konferencyjne, świetną obsługę, opcja catering.
hotelnowydwor.pl