Technologie » Internet

Bezpłatny antywirus

Firma Marken Systemy Antywirusowe wraz z Portalem WP.PL przygotowała specjalną akcję promocyjną dla wszystkich, którzy posiadają lub zakładają nowe konto poczty elektronicznej na Portalu WP.PL.

Każdy użytkownik posiadający lub zakładający bezpłatne konto poczty elektronicznej może skorzystać z oprogramowania antywirusowego Kaspersky Anti-Virus 2009 przez okres 90 dni.

Użytkownik posiadający lub zakładający konto poczty elektronicznej „Poczta PRO", konto Webpark „Moja Strona" lub „Firma WWW" może skorzystać z oprogramowania antywirusowego Kaspersky Internet Security 2009 przez okres 90 dni.

Oprogramowanie Kaspersky  wykorzystuje innowacyjne technologie i standardy w walce z różnego rodzaju szkodliwymi programami i oprogramowaniem spyware. Zastosowany w programie analizator heurystyczny drugiej generacji wykrywa nowe, nieznane jeszcze wirusy. Skutecznie chroni przed wirusami polimorficznymi i makrowirusami oraz wyszukuje wirusy w plikach zarchiwizowanych. Co najważniejsze uaktualnienia bazy wirusów są publikowane przez firmę Kaspersky Lab co godzinę, a w trakcie epidemii wirusów częściej. Dodatkowo Kaspersky Internet Security posiada także mi. in. dwukierunkową skuteczną osobistą zaporę sieciową, kontrolę rodzicielską oraz skanuje system operacyjny i zainstalowane aplikacje w celu wykrycia luk w zabezpieczeniach.

Zapraszamy do skorzystania z akcji promocyjnej.

Marken Systemy Antywirusowe
ul. Śląska 51/1