Firma » Finanse

Bierzemy pożyczkę bez BIK w „Bocian Pożyczki”

Niniejszy artykuł ma pomóc osobom, które poszukują szybkich rozwiązań pożyczkowych. Obecnie na rynku polskim działa kilka firm z sektora pozabankowego. Jedną z nich jest firma Bocian Pożyczki z kapitałem czysto polskim, działająca podobnie jak angielski Provident.

W ostatnich czasach zauważyć można wzrost zainteresowania pożyczkami pozabankowymi. Ich idea polega na tym, że pieniądze otrzymywane są praktycznie od ręki. Jest to zachęta, ponieważ nie trzeba chodzić po bankach, czekać w długich kolejkach, składać wnioski, a następnie czekać na jego rozpatrzenie i wynik, który często bywa negatywny.

Wielu ludzi ma problemy ze spłatą kredytów i są oni ewidencjonowani przez BIK, który na bieżąco monitoruje sytuację danego klienta. Przekazuje ją do banku, a ten nie udziela kredytu. Pożyczki bez BIK w „Bocian Pożyczki” udzielane się przy przedłożeniu jedynie dowodu osobistego. Nie potrzeba przy tym zaświadczenia o dochodach czy też żyrantów. Kredyt jak i jego raty spłaty są dostosowane do możliwości indywidualnego klienta. Pieniądze dostarcza się do domu co jest formą bardzo wygodną i cieszącą się coraz większym uznaniem.

Pożyczki udzielane są na dowolnie wybrany cel bez zbędnych formalności jak i dodatkowych opłat. Firma zapewnia miłą i fachową obsługę, ponieważ jej celem jest zadowolenie kontrahenta, co owocuje polecaniem jej kolejnym klientom na zasadzie marketingu szeptanego. To co wyróżnia „Bocian Pożyczki” to fakt, że pieniądze są przekazywane już po 48 godzinach od zgłoszenia. Wysokość kredytu na jaki można się pokusić wynosi od 300 do 6000 złotych w zależności od indywidualnych potrzeb. Raty dopasowane są do warunków finansowych kredytobiorcy. Najniższa rata miesięczna to 25 zł zaś najwyższa 200 zł. Każda pożyczka jest ubezpieczona od nieprzewidzianych przyczyn losowych.

Hicarian