Firma » Bankowość

Biuro Maklerskie Alior Banku oferuje doradztwo jednofunduszowe dla wszystkich klientów

Biuro Maklerskie Alior Banku rozszerzyło ofertę o usługę doradztwa jednofunduszowego, dostępną dla wszystkich klientów. Eksperci zaproponują rozwiązanie dostosowane do indywidualnych oczekiwań i potrzeb klienta, zapewniając wygodę i oszczędność czasu przy minimum formalności.

Doradztwo jednofunduszowe to nowe możliwości pomnażania oszczędności dla osób, które cenią sobie wygodę, uproszczone procedury i chcą w pełni korzystać z pomocy ekspertów. Wystarczy udzielić odpowiedzi na kilka pytań, a Biuro Maklerskie Alior Banku przekaże gotowe rozwiązanie – rekomendowany fundusz inwestycyjny, zgodny z oczekiwaniami klienta i jego nastawieniem do ryzyka. Usługa dostępna jest dla każdego. Minimalna kwota inwestycji to 200 zł.

Każdy fundusz inwestuje w instrumenty dopasowane do założeń danej strategii. Eksperci obserwują rynek i reagują na zmieniającą się sytuację gospodarczą, aby minimalizować ryzyko oraz maksymalizować zysk. Co miesiąc klient otrzymuje informację o bieżącej stopie zwrotu z inwestycji oraz komentarz ekspertów do aktualnej sytuacji gospodarczej w kraju i za granicą.

Aby skorzystać z usługi doradztwa inwestycyjnego, wystarczy jedna wizyta w oddziale Alior Banku. Klienci Alior Banku mogą podpisać umowę także poprzez system bankowości internetowej.

Szczegóły oferty dostępne są na stronie internetowej: https://www.aliorbank.pl/biuro-maklerskie/doradztwo-inwestycyjne/doradztwo-jednofunduszowe.html.

United PR