Technologie » Komputery

Cisco Projektor w FEN

Partnerzy Konsorcjum FEN mogą teraz uzyskać specjalne warunki na zakup produktów Cisco Small Business w ramach programu „Cisco Projektor”. Ofertą objęte są tylko te produkty, które zostaną wykorzystane do realizacji przetargów lub innych zleceń o charakterze projektowym.

Program skierowany jest do partnerów handlowych, którzy przystępują do przetargów lub zleceń projektowych, wykorzystujących urządzenia Cisco SB. Mogą oni liczyć na specjalny, gwarantowany rabat na te produkty, co pozwoli na zaoferowanie klientowi końcowemu optymalnych warunków cenowych. Dodatkowo, partnerzy otrzymają także bony podarunkowe o wartości nawet do 1000 zł.

Aby wziąć udział w programie, partner musi najpierw zgłosić potencjalny projekt u opiekuna handlowego w Konsorcjum FEN. Konieczne jest podanie nazwy klienta końcowego, modeli wybranego sprzętu Cisco SB oraz terminów składania ofert, ich rozstrzygnięcia i realizacji. Następnie dystrybutor weryfikuje zgłoszenie. Rabat jest przyznawany bowiem tylko tym partnerom, którzy jako pierwsi zarejestrują dany projekt. Poziom rabatu jest zależny od rodzaju wybranych urządzeń oraz finalnej wartości zlecenia.

Produkty z kategorii Cisco SB pomagają małym firmom tworzyć innowacyjne rozwiązania IT, które zwiększają wydajność działania i pozwalają skuteczniej konkurować na rynku. Oferta obejmuje m.in. routery, urządzenia antyspamowe i antywirusowe, sieciowe pamięci masowe, punkty dostępowe czy sprzęt do monitoringu IP i VoIP.

Więcej informacji oraz szczegółowy regulamin programu „Cisco Projektor” są dostępne pod adresem www.fen.pl/projektor.

PRS