Dom » Budownictwo

Dach Profil – największy wybór materiałów budowlanych z indywidualnym doborem

Dobranie odpowiednich materiałów budowlanych do realizacji inwestycji takiej jak dom jednorodzinny jest kluczowe. Profesjonalne porady otrzymasz w firmie Dach Profil, która działa w branży już od 1997 roku i jest jedną z największych firm zajmujących się dystrybucją materiałów dachowych.

W Dach Profil można zamówić w szczególności materiały dachowe, ale nie tylko na nich koncentruje się uwaga firmy. W sprzedaży dostępne są produkty takie jak blachodachówki, dachówki ceramiczne, dachówki cementowe i bitumiczne. Także zamówić można systemy dociepleniowe, systemy rynnowe, okna dachowe, akcesoria różnego rodzaju – kominy, systemy odgromowe, kominki, osprzęt dachowy czy folie. Dach Profil to ponadto materiały budowlane takie jak tynki i izolacje oraz bramy i napędy.

Firma współpracuje z najlepszymi markami polskimi i zagranicznymi i swoim klientom zapewnia zawsze zachęcające ceny, a przy większych i stałych zamówieniach kusi dodatkowymi obniżkami, aby inwestycja była jeszcze tańsza. Niskie ceny to jednak nie jedyny atut. Na główną uwagę zasługuje kompleksowa obsługa klienta włącznie z profesjonalnym doradztwem.

Na stronie internetowej Dach Profil już teraz można znaleźć praktyczne porady dotyczące budowlanki, w tym doboru i montażu materiałów dachowych oraz eksploatacji dachu, na przykład problemów związanych z zaleganiem śniegu na dachach. Dla tych klientów, którzy chcą zakupić materiały, ale nie wiedzą, jakie będą optymalne, firma szykuje na podstawie przedstawionego projektu dachu zoptymalizowaną listę, na której znajdują się polecane materiał w zasięgu finansowym klienta. Z Dach Profil budowanie i remontowanie jest znacznie łatwiejsze!

Paweł