Firma » Finanse

Darmowe Konto Internetowe w ofercie Alior Banku!

Alior Bank wzbogacił ofertę dla klientów indywidualnych o bezpłatny rachunek osobisty.

Posiadacze nowego Konta Internetowego nie zapłacą za jego prowadzenie, ani za krajowe przelewy internetowe, a także będą mogli bez prowizji wypłacać gotówkę w kilku tysiącach bankomatów zlokalizowanych na terenie całego kraju oraz z bankomatów za granicą.

Nowe Konto Internetowe zostało przygotowane z myślą o osobach aktywnie korzystających
z bankowości internetowej i mobilnej. Aby cieszyć się bezpłatnym prowadzeniem rachunku nie trzeba spełniać jakichkolwiek warunków. Co więcej użytkownicy Konta Internetowego nie zapłacą też za przelewy internetowe, w tym za przelewy zagraniczne  do krajów UE, operacje realizowane za pośrednictwem systemu płatności mobilnych BLIK, jak również za wypłaty z bankomatów krajowych należących do sieci Euronet i Planet Cash oraz z bankomatów zagranicznych.

Do końca 2015 r. wszyscy klienci będą mogli także bezpłatnie korzystać z karty debetowej wydawanej do Konta Internetowego. Od stycznia 2016 r. z opłaty miesięcznej w wysokości 4 zł zwolnionehttp://konto-internetowe.aliorbank.pl/  i następnie wykonać przelew potwierdzający z konta w innym banku. Dyspozycję założenia konta można również zlecić bezpośrednio w dowolnym oddziale Alior Banku lub telefonicznie dzwoniąc pod numer infolinii 19 502. Nowi klienci mogą także
w dowolnym momencie skorzystać z pomocy bankiera Alior Banku w przeniesieniu konta, włącznie ze zleceniem zamknięcia poprzedniego rachunku, czy przeniesieniem zleceń stałych lub poleceń zapłaty.

Wprowadzenie do oferty Konta Internetowego będzie wspierać intensywna kampania reklamowa - „Konto ZEROzłotowe”, prowadzona w Internecie, której pierwszy etap potrwa do końca sierpnia br. Obejmie ona m.in. zasięgowe emisje bannerów na portalach o wysokim zasięgu, masowe e-mailingi do użytkowników największych serwisów pocztowych, reklamy w porównywarkach finansowych, kontekstowe oraz w wyszukiwarce Google. Reklamy będą kierować do dedykowanej strony http://konto-internetowe.aliorbank.pl/

United PR