Gospodarka » Maszyny

DECHOW organizuje aukcję urządzeń spółki SHW CT

Specjaliści z DECHOW Auctions, domu aukcyjnego z siedzibą w Hamburgu, zajmą się sprzedażą pojazdów i urządzeń spółki SHW Casting Technologies GmbH. DECHOW Auctions jest wiodącym pośrednikiem w sprzedaży w postępowaniach upadłościowych.

Zatrudnia wielu wykwalifikowanych rzeczoznawców i poszukuje krajowych oraz międzynarodowych nabywców dla majątku ruchomego oferowanego na aukcjach internetowych.

Majątek SHW Casting Technologies GmbH z Wasseralfingen, wystawiony do sprzedaży na aukcji, obejmuje suwnice pomostowe, belki suwnicowe, przenośniki ślimakowe, stacjonarne i przenośne mieszadła piasku formierskiego, wstrząsarki, systemy przenoszenia piasku, systemy do przygotowania piasku i piece indukcyjne, transformatory do pieców, systemy silosów, silosy do obróbki strumieniowo-ściernej, systemy oczyszczarek podwieszanych, komorę lakierniczą, jednostkę sterującą kompresora, urządzenia pomiarowe, spektrometr, system odpylania, system oczyszczania nosidła do form, odśrodkowe systemy obróbki strumieniowo-ściernej, systemy chłodzenia, zawieszenie łańcuchowe, zawiesia linowe, suwnicę odlewniczą, obciążniki do form i złom.

Aby zapoznać się ze szczegółami nadchodzącej aukcji, przejrzeć ofertę i zapisać się na internetowy newsletter, zapraszamy na witrynę DECHOW Auctions.

Łącznie sprzedawanych jest 1300 przedmiotów, dlatego ta rozbudowana aukcja stanowi bardzo interesują propozycję dla krajowych i międzynarodowych licytantów – powiedział Ingmar Gerwing, menedżer zarządzający aukcją ze strony DECHOW Auctions.

Na aukcji sprzedane zostaną również: wozidło budowlane Neuson 6001, wózki widłowe Linde H50D-02 z silnikiem Diesla (15) oraz naczepa niskopodwoziowa do przewozu bardzo ciężkich ładunków (o maksymalnej ładowności 43,780 kilogramów).

Przed zakończeniem swojej działalności firma SHW Casting Technologies była liderem na globalnym rynku producentów dużych obudów silnikowych, między innymi dla statków, elektrociepłowni i lokomotyw, a także wysokiej jakości odlewów o masie do 110 ton.

MultiComm

Odpoczynek w kempingu w Łebie
Zapraszamy do naszego kempingu. Komfortowe domki, blisko do plaży, atrakcje dla dzieci. Sprawdź naszą ofertę!