Dom » Nieruchomość

Domy pod Warszawą na Osiedlu Dębinka

Najnowsza inwestycja Inżbud Błonie Plus Sp. z o. o. to warta uwagi propozycja dla osób zmęczonych hałasem i szybkim tempem życia w Warszawie.

Osiedle Dębinka w Nowym Dworze Mazowieckim, jest kameralne i ciche, a jednocześnie usytuowane w bardzo dogodnej lokalizacji.

Nieruchomości zaprojektowane są przestrzennie i pozostawiają wiele możliwości aranżacji. Przykładowe rozwiązania można obejrzeć w domu wystawowym, który jest dostępny dla klientów na osiedlu. Osiedle Dębinka to zabudowa szeregowa, w której można wybrać dom jednorodzinny, lub przestronne mieszkanie. „Jeżeli interesuje Państwa piękne przestronne mieszkanie, warto zauważyć, że mieszkania na parterze posiadają ogródek, natomiast mieszkania na piętrze posiadają balkon i obszerne poddasze.” - przekonuje Inwestor. Klienci mogą wybierać nieruchomości od 133m2 do 200m2.

Jednak największą zaletą tego osiedla jest jego lokalizacja. Dobrze rozwinięta infrastruktura Nowego Dworu Mazowieckiego zapewnia mieszkańcom wszelkie wygody. Niedaleko osiedla znajdują się publiczne szkoły, oraz przedszkole. Zakupy nie są problemem, bo tuż obok jest pasaż handlowy. Oprócz tego niedaleko jest kościół, kryty basen i ośrodek zdrowia. Wszystkie te obiekty oddalone są maksymalnie 1500 metrów od samego osiedla.

Wszystkie dostępne udogodnienia sprawiają, ze mieszkańcy mogą cieszyć się bliskością z naturą, a przy tym nie rezygnować z miejskich ułatwień. Poza korzyściami związanymi z estetyką, dużą zaletą Osiedla jest czyste powietrze, które korzystnie wpływa na zdrowie i kondycję ciała. Jest to bardzo ważne, zwłaszcza jeśli ktoś regularnie przebywa w takim mieście jak Warszawa, które jest wyjątkowo mocno zanieczyszczone. Raporty na temat stanu powietrza nad stolicą są szokujące. Obecnie nie ma już żadnej dzielnicy, w której zanieczyszczenia byłyby poniżej normy. Dlatego właśnie coraz więcej rodzin szuka nieruchomości poza miastem. „Domy jednorodzinne w zabudowie segmentowej usytuowane na tle rozległego kompleksu leśnego w Nowym Dworze Mazowieckim, w urokliwej cichej i spokojnej okolicy dającej możliwość obcowania z naturą oraz aktywnego wypoczynku to doskonała inwestycja na przyszłość.” - komentuje Mariusz Jarzębski.

Budowa została wykonana z ogromną precyzją i zadbaniem o każdy najmniejszy szczegół. Wysokość mieszkań to minimalnie 2,70 m, natomiast na poddaszu użytkowym 2,65 m. Kominy są murowane, a dach pokryty blachówką. Zamontowane okna posiadają dużą izolację termiczną i są dźwiękoszczelne. Wykonawcy stawiają na sprawdzonych i pewnych partnerów, więc antywłamaniowe drzwi do domów i garaży wybrano w firmie GERDA i HORMANN.

Każdy kto zastanawia się nad kupnem nowego domu, lub mieszkania powinien odwiedzić Osiedle Dębinka. Oferta jest bardzo atrakcyjna i przyciąga wielu chętnych. Natomiast osoby, które już dokonały wyboru i powoli urządzają się w swoich nowych domach są zadowolone z decyzji jaką podjęły.

------

Osiedle Dębinka - domy Nowy Dwór Mazowiecki