Firma » Biura

Dormex – specjaliści od kserokopiarek

Firma Dormex istnieje na rynku od 2005 roku i co rok zdobywa uznanie nowych zadowolonych klientów. Przyciąga ich nie tylko swoją wysoką jakością usług, ale także terminowością wykonywanych zleceń.

Dormex to firma korzystająca z innowacyjnych rozwiązań oraz technologii. Stale zajmuje się sprzedażą oraz dzierżawą kserokopiarek oraz innych urządzeń wielofunkcyjnych. W swojej ofercie ma także serwis oraz naprawę niedziałających sprzętów.

Fachowe podejście

Do każdego klienta firma Dormex ma indywidualne podejście. Większość małych i większych przedsiębiorstw korzysta z usług takich firm jak Dormex w celu wypromowania się lub przygotowania materiałów do pracy.

Urządzenia wielofunkcyjne w firmie mają wielkie znaczenie, ponieważ na nich opiera się codzienna praca. W ofercie firmy dostępne są:
  • kserokopiarki używane i nowe
  • materiały eksploatacyjne tj. tusze, tonery, bębny itd.
  • papier do ploterów
  • dzierżawa wszystkich urządzeń dostępnych w ofercie, czyli kserokopiarek, ploterów, kopiarko-drukarek
  • serwis sprzętów oraz ich naprawa

Dzierżawa różni się od kupna tym, że płaci się za wynajem urządzenia na określony czas, a nie kupuje się go na zawsze. Jest to idealne rozwiązanie, dla tych, którym zepsuła się drukarka a nie opłaca się im kupować nowej, skoro starą da się naprawić. Jest to także dobra opcja, jeśli ktoś zastanawia się nad kupnem danego modelu kserokopiarki a nie jest pewien jej możliwości. Dormex zajmuje się także sprzedażą wielofunkcyjnych urządzeń. Fachowcy pracujący w firmie doradzą jaki sprzęt jest najlepszy oraz który z nich najdłużej posłuży klientowi. Różnorodność marek pozwala na dokonanie najlepszego wyboru.

Kserokopiarki marki Samsung, Canon czy HP, same za siebie mówią, iż jest to sprzęt dobrej jakości, wytrzymały i funkcjonalny. Profesjonaliści z firmy Dormex zajmą się serwisem sprzętów, czyli kontrolnym przeglądem co pewien czas, a także ich naprawą w razie konieczności. Na każdy zakupiony sprzęt otrzymamy gwarancję, dzięki czemu w razie awarii, wszelkie koszta naprawy poniesie firma Dormex.

ivona