Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Dreaming Spa TeN Cosmetics – polinezyjski raj w zasięgu ręki

Dreaming Spa TeN Cosmetics jest rytuałem inspirowanym polinezyjską tradycją czerpania z bogactw natury.

Jest to ekskluzywny zabieg rozpieszczający zmysły, przebiegający w czterech fazach: detoxo o działaniu peelingującym i oczyszczającym z użyciem koralowego piasku z Bora Bora, aroma – dodająca energii i witalności, wykonywana z użyciem wygładzającego nektaru o zapachu kwitów frangipani i masażem bambusowymi rolkami, pampering, która odżywia i regeneruje dzięki odżywczej Delicious Butter Mask, a także relaksuje przez delikatne otulenie ciała oraz taurumi, która dostarcza niezwykłej przyjemności dzięki masażowi inspirowanemu polinezyjską techniką przywracającą zdrowie.

Dreaming Spa to zabieg, który pozwala gabinetom kosmetycznym zaproponować rytuały na miarę ekskluzywnych salonów, a także zadowoli najbardziej wymagających klientów w ośrodkach SPA.

Więcej informacji na temat zabiegu znajduje się na stronie www.accademiaten.pl, na temat kosmetyków - www.tencosmetics.pl.

katarzyna.mitrowska