Technologie » Komputery

enova365 z dotykowym interfejsem na Windows8

Krakowska firma Soneta, producent oprogramowania ERP enova365, poszerza swoją współpracę z Microsoft udostępniając swój program na system Windows 8.

Obecnie enova365 oprócz tradycyjnego interfejsu okienkowego oraz przeglądarkowego posiada również dotykowy, gdzie oprócz tradycyjnego klikania, możliwe jest korzystanie z aplikacji poprzez dotyk. To jedyny multiinterfejsowy system w Polsce, który na poziomie bazy danych, logiki biznesowej pozostaje taki sam.

Starając się sprostać rosnącym oczekiwaniom Klientów i wyzwaniom stwarzanym przez nowe technologie, w tym upowszechnieniu urządzeń mobilnych, w ubiegłym roku Soneta stworzyła na kanwie dotychczasowego okienkowego systemu enova, działającego na rynku od 12 lat, nowe rozwiązanie enova365 z interfejsem przeglądarkowym obsługującym HTML5. Co więcej, w trakcie prac rozwojowych, okienkowa enova stała się częścią enova365, jako jeden z jej interfejsów. Obecnie producent udostępnił swoje rozwiązanie również na Windows 8.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/erp/enova365_z_dotykowym_interfejsem_na_windows8.html

openmediagroup