Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Family Day w IKEA Łódź

Długi weekend to doskonały moment do spędzenia czasu z rodziną i zrelaksowania się przy dobrej zabawie, dlatego IKEA Łódź zaprasza w środę - 2 maja na Family Day. Dla małych, trochę większych i tych całkowicie dorosłych przygotowano tego dnia konkursy i moc atrakcji.

Uśmiech proszę!Family Day to wydarzenie organizowane przez IKEA Łódź z myślą
o wszystkich klubowiczach oraz tych, którzy chcieliby dowiedzieć się jakie korzyści wiążą się z posiadaniem karty IKEA Family. Na klientów czekają, wywołujące szeroki uśmiech, atrakcyjne oferty cenowe oraz moc atrakcji
i dobrej zabawy. Przewidziano konkursy z nagrodami, do wygrania będą m.in. karnety na zajęcia sportowe, wejściówki na tor kartingowy Gokart Arena oraz karty podarunkowe na zakupy w IKEA. Jak przystało na Family Day będzie można zapozować do rodzinnego zdjęcia, które później ozdobi salon lub pokój dziecka. Dodatkowo śmiechu będzie co niemiara przy malowaniu karykatur. Artystę tworzącego portrety w trochę innej perspektywie będzie można spotkać na dziale z ramkami i obrazami.
 - Zapraszamy całe rodziny na wspólną zabawę podczas Family Day. Od godziny 11 rano aż do godziny 19 przewidzieliśmy atrakcje, które ucieszą zarówno dzieci, jak i dorosłych - mówi Magdalena Rozengart, kierownik IKEA Łódź.  Sport i zdrowiePodczas Family Day dzieci wspólnie z rodzicami mogą liczyć na doskonałą rozrywkę połączoną ze sportem i garścią cennych informacji. Przed IKEA
w Porcie Łódź odbędą się specjalne pokazy akrobacji sportowych (o godz. 12.00, 14.00 i 16.00). Najmłodsi miłośnicy sportu będą mogli pod okiem mistrzów poćwiczyć i przygotować swoje ciało do wiosennego, aktywnego wypoczynku. Podczas Family Day całe rodziny będą mogły przejść szkolenie
z ratownictwa medycznego pod okiem wykwalifikowanych pracowników łódzkiego pogotowia. Chętni powinni pojawić się o godz. 12.30, 14.30 lub 16.30 przy Dziale Obsługi Klienta.
 Szczegółowe informacje znajdziemy na stronie internetowej: www.IKEA.pl/lodz

Katarzyna Rąkowska