Technologie » Komputery

Firma Madu – uhonorowana statusem IBM Premier Business Partner

Firma Madu  – uhonorowana statusem IBM Premier Business Partner
Firma Madu właściciel portalu 112it.pl, pionier zaawansowanych rozwiązań serwerowo- storage’owych oraz uczestnik programu IBM Partner World, 29.06.2011 otrzymała specjalizację System X oraz tytuł Premier Business Partner nadane przez światowego lidera w branży – IBM.
Sukces ten jest wynikiem konsekwentnych działań firmy docenionych już w marcu bieżącego roku w czasie gali IBM Kick Off 2011, gdzie pokonując przeszło 1000 innych partnerów IBM, otrzymała ona nagrodę w kategorii "Największa sprzedaż IBM Run Rate" w Polsce w 2010 roku.

IBM Premier Business Partner- uznanie dla wysokiej jakości działań firmy Madu

Ideą programu Partner World promowanego przez firmę IBM jest pomoc w wytyczaniu nowych standardów w dostarczaniu zaawansowanych rozwiązań IT i kompetentnej obsłudze klientów. Poziom osiągniętego w projekcie statusu - Member, Advanced lub Premier - wynika z liczby punktów przyznawanych firmie w zależności od wysokości jej rocznych obrotów , zdobytych certyfikatów technicznych, umiejętności sprzedażowo - doradczych zespołu oraz niezależnie weryfikowanych, otrzymanych od klientów referencji, świadczących o odniesionych korzyściach oraz satysfakcji uzyskanej ze współpracy z daną firmą.

Tytuł IBM Premier Business Partner ma bezpośrednie przełożenie na możliwości dalszego współdziałania Madu z IBM. Stanowi on wyraz uznania dla efektywnego zdobywania wiedzy i stosowania innowacyjnych metod w obszarze nowoczesnych technologii IT. To również wyróżnienie za efektywne budowanie strategii marketingowej, rozpoznawanie i zaspokajanie potrzeb klientów.

Specjalizacja System x - gwarancją rozwoju firmy
Aktywna współpraca z IBM zaowocowała również otrzymaniem specjalizacji System x. Jest to nobilitacja, którą posiadają tylko 2 firmy w Polsce, a zaszczytne miejsce wśród nich zajmuje właśnie

Madu. Firma, która posiada specjalizację w tym zakresie, potrafi w pełni profesjonalnie pomóc klientowi, zoptymalizować pod względem technicznym i inwestycyjnym rozwiązanie dotyczące System x, biorąc pod uwagę m.in. jego wysoką dostępność, łatwiejsze zarządzanie, lepszą wydajność i skalowalność. W sposób działania te podnoszą wymagania związane z certyfikatami sprzedażowymi oraz poziomem edukacji w obrębie firmy. Przyznany tytuł stanowi też niezbitą gwarancję zgodności z wszystkimi wymaganiami specjalizacji.

Nadane przez firmę IBM certyfikaty są potwierdzeniem kompetencji Madu w dostarczaniu kompleksowych i innowacyjnych rozwiązań IT. To również świadectwo zaufania dla planów na przyszłość i obietnica współpracy przy projektach, które zrewolucjonizują rynek technologii informacji.

Madu IBM Business Partner

Św. Wincentego 4