Technologie » Komputery

Firma Marken Systemy Antywirusowe dystrybutorem oprogramowania avast!

W styczniu br. firma MARKEN Systemy Antywirusowe podpisała umowę współpracy w ramach, której będzie zajmowała się dystrybucją dostarczanego przez ALWIL Software a.s. oprogramowania antywirusowego avast!

Avast! antivirus 4.8 bazuje na rozwiązaniach opracowanych przez ALWIL Software a. s. rozwijanych od 1988 roku. Producent dołożył wszelkich starań, aby oprogramowanie avast! cechowało się wysoką wykrywalnością wirusów, wydajnością, niezawodnością i stabilnością, czego dowodem są przyznane liczne nagrody i wyróżnienia m.in. przez Virus Bulletin VB100 Awards, Certyfikat ICSA Labs, czy West Coast Labs Checkmark.

Oprogramowanie avast! antivirus 4.8 poza standardowym skanowaniem antywirusowym posiada również moduły anti-spyware, anti-rootkit oraz anti-malware. Zabezpiecza zarówno typowe komputery, jak i duże serwery datacenter.

Antywirus avast! sprzedawany jest w systemie "Wypróbuj zanim kupisz!" pozwalającym klientowi na dokładne zapoznanie się z możliwościami programu przed decyzją o jego zakupie. Wszystkie programy antywirusowe avast! mogą być używane za darmo przez okres 60 dni. Po tym okresie należy zakupić licencję.

Więcej informacji można uzyskać na naszej stronie internetowej www.marken.com.pl

Marken Systemy Antywirusowe

ul. Śląska 51/1