Technologie » Komputery

Firma Systemy Informatyczne ITXON otrzymała wyróżnienie na IX Konferencji Partnerów Kaspersky Lab

W dniach 23-24 października 2010 r. w Hotelu Grand Stamary w Zakopanem Kaspersky Lab Polska, producent rozwiązań do ochrony danych wręczył wyróżnienia na IX Konferencji Partnerów.

W imprezie wzięli udział Partnerzy z całej Polski. Sześć firm zajmujących się dystrybucją oprogramowania Kaspersky Lab zostało uhonorowanych wyróżnieniami „Dystrybutor roku 2010". Wśród szczęśliwców znalazła się również firma Systemy Informatyczne ITXON z Częstochowy, otrzymując wyróżnienie za bardzo dobre wyniki sprzedaży w sektorze korporacyjnym.

Czujemy się zaszczyceni wyróżnieniem i postaramy się w dalszym ciągu podnosić nasze kwalifikacje, oferując klientom usługi stojące na najwyższym poziomie" - powiedział odbierający nagrodę, Konrad Siwy, przedstawiciel firmy Systemy Informatyczne ITXON.

Podczas konferencji eksperci z Kaspersky Lab Polska zaprezentowali m. in. najnowsze produkty firmy oraz planowane premiery. Przedstawili również zmiany wprowadzone w zasadach współpracy z Kaspersky Lab Polska.

Konferencja pozwoliła także uczestnikom na zapoznanie się z kadrą zarządzającą i pracownikami Kaspersky Lab Polska, a także na wymianę doświadczeń z innymi Partnerami. Nie zabrakło również atrakcji i czasu na dobrą zabawę.

Systemy Informatyczne ITXON Sp. z o.o.