Moda » Odzież

Folder Modnych Tygodni

Najmodniejsze kolekcje dla każdego – Pań, Panów i Dzieci, promocje i rodzinne rabaty, tydzień poświęcony czworonogom, a także całe mnóstwo konkursów z nagrodami. To tematyka najnowszego folderu promocyjnego Arkad Wrocławskich.

Już 16 maja w Arkadach ruszają „Modne Tygodnie”, czyli okazja do rodzinnych zakupów po atrakcyjnych cenach. Na okres 16 maja – 3 czerwca sklepy Arkad przygotowały różne promocje. O tym jakie dokładnie okazje butiki Arkad oferują Klientom, będzie można przekonać się z plakatów informacyjnych, które od poniedziałku widnieć będą na witrynach sklepów.

Wybrane propozycje z najmodniejszych wiosenno-letnich kolekcji dla Pań, Panów i Dzieci zobaczyć można już w majowym folderze reklamowym Arkad Wrocławskich. Nadchodzące miesiące należeć będą do zwiewnych sukienek, spódnic przed kolano, koturn i obcasów. Nieodłącznym elementem letniego outfitu będą też duże okulary słoneczne i kolorowy makijaż. Panom Arkady proponują sięgnięcie po wzorzyste koszule, marynarki i t-shirty, które nie tylko nadają się na wypad poza miasto, ale także do biura. Nie powinni też zapominać o stylowym zegarku i letnich dodatkach – np. kapeluszu czy sportowej torbie.

Najmłodsi w Arkadach też mogą liczyć na prawdziwą rewię mody. Bluzy i t-shirty z bajkowymi nadrukami, kolorowe sandały czy torebki w kształcie owoców z pewnością ucieszą niejednego malucha. Rodzice poszukujący prezentów na Dzień Dziecka również odnajdą kilka ciekawych propozycji w najnowszym folderze Arkad Wrocławskich.

Maj to w Arkadach miesiąc poświęcony czworonogom, a dowodem tego jest „Tydzień z Psiakami” organizowany przez Fundację „2plus4”. W folderowych konkursach nie zabrakło nagród dla czworonogów – wygrać można legowiska i unikalnie wykonane „łapki-medaliony”, które doskonale nadają się do zawieszenia na obroży.

Zwolennicy zdrowego stylu życia znajdą w folderze propozycje eko-produktów, a przy odrobinie szczęścia wygrać mogą zestaw zdrowych przysmaków, kupon na zakupy i wejściówki do klubu fitness.

Konkursowicze mają prawdziwe pole do popisu – oprócz wymienionych nagród, w folderowych konkursach wygrać mogą także bony na zakupy, e-papierosa i kosmetyki.

Arkady Wrocławskie serdeczni zapraszają.

redakcja123