Gospodarka » Żywność
FRoSTA proponuje nowy sposób na rybę!
Zobacz więcej zdjęć » |
Delikatne kawałki ryby z warzywami i sosem musztardowym lub włoskim na patelnię FRoSTY to idealna propozycja na błyskawiczny obiad.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
FRoSTA rozszerza ofertę o Ryby na patelnię z warzywami i sosami w dwóch wariantach do wyboru – musztardowym i włoskim. Z łatwością przygotujesz je w 10 minut na patelni, możesz też podgrzać je w kuchence mikrofalowej. Zapomnij o filetowaniu, ościach, nieprzyjemnym zapachu, obieraniu i siekaniu warzyw. Najwyższej jakości składniki zostały dobrane w idealną kompozycję. Świeże warzywa są krojone i mrożone od razu po zbiorach, a delikatne mięso ryby filetowane i mrożone w ciągu 12 godzin od połowu.
Ryba na patelnię musztardowa to danie składające się z delikatnych kawałków mięsa ryby połączonych z chrupiącymi wiosennymi warzywami: brokułami, marchewką paryską, zieloną fasolką, groszkiem zielonym, zanurzonych w wyrazistym sosie skomponowanym z miodu, musztardy i mleka. Ryba na patelnię włoska to połączenie kawałków ryby z czerwoną i żółtą papryką, żółtą i zieloną cukinią, dwoma rodzajami pomidorów oraz sosem na bazie śmietany, oliwy i przecieru pomidorowego. Dania, w zależności od preferencji, można uzupełnić o ulubiony rodzaj ryżu, makaronu czy kaszy lub ziemniaki.
Zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku!, Ryby na patelnię, podobnie jak wszystkie pozostałe produkty firmy, nie zawierają wzmacniaczy smaku (m.in. glutaminianu sodu), barwników, aromatów, skrobi modyfikowanej ani tłuszczów utwardzonych. FRoSTA śledzi wykorzystane w produkcji surowce rybne na każdym etapie, by zapewnić konsumentom wyłącznie produkty najwyższej jakości.
Więcej informacji na temat produktów oraz polityki FRoSTY można znaleźć na stronach www.frosta.pl oraz www.facebook.com/frosta.polska.
Nowości: Ryba na patelnię musztardowa i Ryba na patelnię włoska FRoSTY dostępne są od lutego 2014 r. w cenie 14-16 zł/opakowanie 450 g.
Nadesłał:
JBcomm
|
Komentarze (0)