Firma » Bankowość

Getin Bank zwycięzcą rankingu na najlepszy kredyt gotówkowy

Getin Bank po raz kolejny potwierdził wysoką pozycję na rynku bankowym, zajmując pierwsze miejsce w przygotowanym przez TotalMoney.pl rankingu kredytów gotówkowych.

Całkowity koszt kredytu w Getin Banku jest niższy nawet o 650 zł od ofert konkurencji. Wyjątkowo niskie oprocentowanie nominalne, niska miesięczna rata i zerowa prowizja to bezsprzeczne atuty zwycięskiej oferty Getin Banku.

Tworząc wrześniowy ranking kredytów i pożyczek, eksperci TotalMoney.pl porównali oferty kredytowe 22-óch banków. Organizatorzy założyli, że klient chce pożyczyć 5 000 zł i oddać bankowi pieniądze w ciągu 12 miesięcy. Modelowy klient zarabia miesięcznie 2 635 zł netto, nie posiada konta osobistego w danym banku i nie zamierza go otwierać.

Propozycja kredytu gotówkowego w Getin Banku okazała się najlepszą na rynku. Całkowita kwota do zapłaty przez klienta Getin Banku wynosi tylko 5 239 zł, czyli nawet o 650 zł mniej niż w przypadku ostatnich pozycji z rankingu. Równie zachęcająco prezentuje się  miesięczna rata w wysokości zaledwie 437 zł. To nawet o 50 zł mniej niż w przypadku konkurencyjnych ofert. Tak atrakcyjna rata jest możliwa dzięki zerowej prowizji i oprocentowaniu wynoszącemu zaledwie 8,7%!

Więcej informacji na temat rankingu: http://www.totalmoney.pl/artykuly/36665,kredyty-gotowkowe,ranking-pozyczek-i-kredytow-gotowkowych--wrzesien-2012r,1,1

RC2