Gospodarka » Żywność
Górski na maślance idealny do letniego menu
Zobacz więcej zdjęć » |
Piękna pogoda i wysokie temperatury to czas kiedy zmieniamy nasz codzienny jadłospis na lżejszy. Na przełomie wiosny i lata chętniej sięgamy po owoce i warzywa. Ze względu na wartości odżywcze warto wykorzystywać je przy każdej nadarzającej się okazji. Idealnym dodatkiem dla tych sezonowych przysmaków będzie pieczywo – delikatne, które nie powoduje uczucia przesadnej sytości.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Chleb górski na maślance od Piekarni AK Otrębusy to dobra propozycja na śniadania – jajecznica ze szczypiorkiem i kromką górskiego – pycha! Można zabrać go na piknik – kanapki z pastą łososiową albo klubowe z szynką i warzywami będą smakowały każdemu. Górski będzie dobrym towarzystwem dla grillowanej kiełbaski. Warto także zrobić dla niego miejsce na ruszcie – przypieczone kromki z masłem czosnkowym i świeżymi warzywami to smakowita alternatywa dla grillowanego mięsa.
Pieczywo od Piekarni Otrębusy produkowane jest na zakwasie żytnim bez dodatku drożdży, nie zawiera żadnych barwników i konserwantów. Chleb jest pokrojony i pakowany, a więc idealny do piknikowego kosza oraz plecaka na wycieczkę.
Gramatura: 350 g
Cena w sklepach firmowych: 4,30 zł/szt.
Komentarze (0)