Gospodarka » Żywność

GutPR i Czaniecki Makaron

W marcu 2011 roku podpisana została umowa na obsługę z zakresu media relations pomiędzy firmą Czanieckie Makarony sp. z o. o. a agencją GutPR.

Współpraca pomiędzy firmą Czanieckie Makarony Sp. z o. o. a GutPR sp. j. obejmuje przygotowywanie materiałów prasowych, kontakty z mediami, monitoring prasy oraz Internetu, a także prowadzenie wirtualnego biura prasowego firmy i organizacje konkursów.
„Czanieckie Makarony to kolejna firma z branży spożywczej - po Pescanova i Vivalife - która w ostatnim czasie zdecydowała się powierzyć obsługę z zakresu relacji z mediami agencji GutPR" - tak podpisanie umowy podsumował Rafał Wójcicki, współwłaściciel GutPR s. j.
Umowa została zawarta do końca 2011 roku z możliwością jej przedłużenia. Za pozyskanie i obsługę Makaronów Czanieckich odpowiada Rafał Wójcicki wraz z zespołem. Firma Czanieckie Makarony nie korzystała wcześniej z obsługi agencji PR.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Firma Czanieckie Makarony Sp. z o.o. rozpoczęła swoją działalność w 1990 r. i od początku kładzie ogromny nacisk na wysoką jakość wytwarzanego produktu, dlatego wdrożyła certyfikowane systemy: IFS International Food Standard oraz BRC Global Standard for Food Safety zgodne z wymaganiami Dobrej Praktyki Higienicznej, Dobrej Praktyki Produkcyjnej, HACCP, norm serii ISO. Do produkcji makaronu używa się kaszy pszennej makaronowej, semoliny i jaj. Czanieckie Makarony Sp. z o.o. produkują również bezjajeczny makaron a'la italiana, w którego skład wchodzi 100% semoliny, oraz makarony „kolorowe" z dodatkiem szpinaku oraz pomidora, a także makaron z jaj przepiórczych. Czanieckie Makarony posiadają w swojej ofercie makarony: krajanka, ryż, gwiazdka, literki, tarte, kolanko z falbanką, świderek, muszelka, muszelka morska, rurka ukośna, łazanka, kokardka, kokardka mała, gniazdko nr 1, gniazdko nr 2, tasiemka walcowana, nitka walcowana, niteczka walcowana.
GutPR to kreatywna agencja public relations działająca w służbie dobrego PR. GutPR skupia profesjonalistów, posiadających doświadczenie na rynku spożywczym, budowlanym, wnętrzarskim, finansowym, informatycznym, farmaceutycznym, fitness, SPA i FMCG.
Agencja GutPR to dobry wybór dla firm, którym zależy na długotrwałym i skutecznym budowaniu pozytywnego wizerunku.

GutPR