Firma » Biznes

Hostessbook.pl, czyli ogólnopolska obsługa akcji prosprzedażowych i eventów

Fabryka Idei Sp. z o.o. stawia na kompetentne podejście do komunikacji bezpośredniej. Z tego powodu uruchomiła portal Hostessbook.pl, którego celem jest zapewnienie przez hostessy kompleksowej obsługi imprez, targów i konferencji.

- W dzisiejszych czasach kluczowymi atutami dla hostessy stają się inteligencja, dobra znajomość oferty firmy, umiejętne prowadzenie small talk. Oczywiście uroda nadal jest ważna, jednak trzeba ją połączyć z innymi cechami - tłumaczy Katarzyna Sudoł, prezes Fabryki Idei Sp. z o.o..
Portal powstał w odpowiedzi na zapotrzebowanie rynku. - Fabryka Idei jest agencją eventową. Często nasi Klienci zwracali się do nas z zapytaniem, czy możemy obsłużyć akcje prosprzedażowe i eventy w różnych miejscach w Polsce jednocześnie - wyjaśnia Katarzyna Sudoł. Dodaje przy tym, że zawsze zależało im na wysokiej jakości usług. To wszystko zapewnia platforma Hostessbook.

Hostessbook ma za zadanie prezentować hostessy i promotorów z całej Polski, co ułatwia współpracę z klientami. - Rekomendowane przez nas osoby są doskonale przygotowane do komunikacji bezpośredniej. Dodatkowo dla hostess, szyjemy odpowiednie stroje - mówi Katarzyna Sudoł. Spotykają się z nimi również regionalni koordynatorzy, którzy przedstawiają im ofertę danej firmy i przeprowadzają szkolenia - Chcemy, by nasze hostessy były doskonale przygotowane, ponieważ to od nich zależy, czy potencjalny klient zainteresuje się promowanym produktem lub usługą - dodaje Katarzyna Sudoł.

Platforma Hostessbook.pl stawia na komunikację bezpośrednią, która jak wiadomo – jest najważniejsza w relacjach biznesowych.

Szczegóły na www.hostessbook.pl

redakcja123