Firma » Biznes

Hotel Felix w nowych barwach BEST WESTERN

Od 1 marca 2011 roku warszawski Hotel Felix zasili największą międzynarodową sieć hotelową BEST WESTERN. Jest to pierwszy hotel w Warszawie, który dzięki wysokiej jakości oferowanych usług działać będzie pod szyldem BEST WESTERN.

Trzygwiazdkowy Hotel Felix, należący do spółki PUHIT, powiększy sieć hoteli BEST WESTERN. Obecnie liczy ona w Polsce 5 obiektów. Od roku 2004 Hotel Felix związany był z siecią START hotel. Przystąpienie do międzynarodowej sieci stwarza nowe wyzwania i możliwości do pozyskania nowych klientów zagranicznych.

BEST WESTERN Hotel Felix zapewnia międzynarodowe standardy obsługi gości. Swoją ofertę kieruje głównie do klientów biznesowych - posiada komfortową bazę noclegową i nowoczesne miejsca do prowadzenia konferencji. Hotel stwarza doskonałe warunki pracy  i wypoczynku.

Hotel zaspokaja wszystkie potrzeby gości. Dysponuje 227 pokojami w standardzie LUX, PREMIUM LUX oraz STUDIO o eleganckim wystroju i funkcjonalnym wyposażeniu.

BEST WESTERN Hotel Felix to idealny partner w organizacji spotkań biznesowych. Trzy sale konferencyjne, które mogą pomieścić nawet do 150 osób i pięć mniejszych - idealne dla kilkunastoosobowych grup - wszystkie wyposażone w profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy, sprzęt DVD, Wi-Fi, rzutniki i ekrany. W trosce o komfort, hotel przygotował specjalne menu bankietowe. W ciągu dnia, goście mogą korzystać z Restauracji Nova, a po pracy chwilę wytchnienia znajdą przy dobrym drinku w Lobby Barze oraz w kameralnym Klubie After Five, gdzie nieformalna atmosfera przy grze w bilard i muzyce będzie świetną okazją do integracji i nawiązywania nowych biznesowych relacji.

BEST WESTERN Hotel Felix  zlokalizowany  jest w zacisznej, zielonej okolicy położonej  zaledwie kilka kilometrów od centrum Warszawy, na Pradze uznawanej za nowe centrum kultury alternatywnej. Taką lokalizację hotelu docenią Goście zmęczeni zgiełkiem śródmieścia, chcący zarazem pozostawać w pobliżu tętniącego wydarzeniami serca

miasta i zainteresowani niebanalnymi wydarzeniami kulturalnymi. Dodatkowo  hotel posiada doskonałe  połączenie z centrum  stolicy  i lotniskiem

Więcej informacji na www.bwfelix.pl.

ARBOvision