Rozrywka i wypoczynek » Gry

InnoGames rozpoczyna współpracę z firmą Samsung przy powstawaniu Samsung Galaxy Game Pack

Najbardziej popularny tytuł ze stajni InnoGames - Forge of Empires, staje się częścią pakietu Samsung Galaxy Game Pack. Jest to element niedawno podjętej współpracy pomiędzy obiema firmami. Gra będzie także od razu zainstalowana w najnowszym telefonie Samsung Galaxy S7.

Galaxy Game Pack będzie oferować ekskluzywne oferty dla posiadaczy sprzętu z serii Galaxy i Gear, a już na początku nowi gracze otrzymają $10 do wykorzystania w Forge of Empires.

„Duża część naszych graczy używa sprzętu z serii Galaxy, dlatego współpraca z Samsungiem daje nam możliwość zwiększenia naszej widoczności na tych urządzeniach oraz w sklepie Galaxy Apps”, powiedział Chief Marketing Officer w InnoGames, Christian Pern. „Rozdawanie pakietów startowych dla nowych graczy zawsze przynosiło pozytywne skutki, z nadzieją spoglądamy więc na Galaxy Game Pack jako najnowszą część naszej kampanii marketingowej”.

Współpraca z Samsungiem jest dla InnoGames kolejnym krokiem w umacnianiu pozycji w segmencie gier mobilnych.

InnoGames