Dom » Budownictwo

Jak dobrać izolację nie wychodząc z domu?

Jak kupić izolacje w tradycyjnym sklepie, gdy brakuje nam czasu, szczegółowych informacji, czy dostępności produktów? Czy można uniknąć tych uciążliwości? Teraz już tak. Korystając z firmowego sklepu internetowego www.thermasklep.pl, by zakupić potrzebne produkty, nie musimy wychodzić z domu.
Inwestor potrzebujący materiałów budowlanych najczęściej wybiera się po nie do sklepu lub hurtowni. „Tradycyjny zakup izolacji to konieczność wygospodarowania czasu na dojazd i poniesienia jego kosztów, a dodatkowo nikt nie zagwarantuje nam, że po przybyciu do punktu sprzedaży towar, którego szukamy, będzie w danym momencie dostępny. Co zatem zrobić, by zaoszczędzić sobie kłopotów i straconych nerwów? Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rynku zaoferowaliśmy możliwość zakupienia markowych izolacji w specjalistycznym sklepie internetowym www.thermasklep.pl" - mówi Maciej Sokolik, Dyrektor Marketingu w firmie Thermaflex.
Zakupy w domowym zaciszu z Thermaflexem
Czy laik, nie znający się na otulinach może bez konsultacji z fachowcem zakupić potrzebne mu produkty? Dzięki nowemu rozwiązaniu firmy Thermaflex jest to możliwe. W jaki sposób? Otóż na stronie sklepu każdy produkt posiada krótki, aczkolwiek wyczerpujący opis, zawierający najpotrzebniejsze informacje. Dodatkowo mamy wgląd w kartę techniczną wybranego przez nas produktu. By jeszcze bardziej ułatwić nam wybór otuliny, Thermaflex wprowadził podział na poszczególne instalacje, takie jak: solarna, grzewcza, sanitarna, wentylacyjna, chłodnicza i klimatyzacyjna oraz kable ThermaLint. Wystarczy zatem tylko wiedzieć, co dokładnie chcemy izolować. Wybieramy odpowiednią zakładkę, a następnie produkt odpowiadający naszym wymaganiom i oczekiwaniom, po czym kilka kliknięć myszką sprawia, że wybrane artykuły za kilka dni pojawią się w naszym domu. Na uwagę zasługuje fakt, że internetowy sklep firmy Thermaflex nie podaje nam godzin otwarcia, które nierzadko kolidują z naszą pracą zawodową. Zamówienia na towary przyjmowane są przez 24h, 7 dni w tygodniu. Zakup izolacji nigdy nie był łatwiejszy!
www.thermasklep.pl - sprawnie, szybko i przejrzyście
Podział na instalacje to nie jedyne udogodnienie dla klientów ze strony firmy Thermaflex. Na stronie wirtualnego sklepu możemy znaleźć praktyczne wskazówki i porady dotyczące izolacji technicznych oraz kabli ThermaLint. W rzeczowy i przystępny sposób ekspert odpowiedział na najczęściej

pojawiające się pytania i wątpliwości ze strony nabywców. Przy użyciu wspomnianych wskazówek można w sposób nie sprawiający problemów przebrnąć przez samodzielną instalację otulin. Dodatkowo, w przypadku złożenia zamówienia na określoną sumę, klientowi gwarantowany jest dowóz gratis na terenie całej Polski. By uniknąć jakichkolwiek nieporozumień na stronie internetowej zamieszczone są dodatkowe informacje dotyczące regulaminu sklepu, a także warunków płatności, dostawy oraz czasu realizacji zamówień. Każda z tych treści umieszczona została w osobnej zakładce, dzięki czemu ich wyszukanie nie sprawia kłopotu.
Dzięki internetowemu sklepowi www.thermasklep.pl, łatwy i szybki dostęp do produktów firmy Thermaflex mają nie tylko specjaliści, ale przede wszystkim indywidualni klienci. Nowe rozwiązanie technologiczne sprawiło, że zakupy izolacji już nie muszą wiązać się z dojazdem, korkami, niefachowymi sprzedawcami, czy po prostu niedostępnością towaru. Na chwilę obecną wystarczy mieć dostęp do Internetu i chwilę wolnego czasu, by nie wychodząc z domu zaopatrzyć się w izolacje firmy Thermaflex.

Pełny regulamin i zasady korzystania ze sklepu dostępne są na stronie

Thermaflex Izolacji Spółka z o.o., ul. Przemysłowa 6, 58-130 Żarów
www.thermaflex.com.pl