Motoryzacja » Samochody

Już niebawem otwarcie nowego serwisu NordGlass w Oleśnicy!

Do sieci punktów jednego z europejskich liderów rynku naprawy i wymiany szyb samochodowych - firmy NordGlass – już w kwietniu 2014 roku dołączy serwis przy ul. Wojska Polskiego 35 w Oleśnicy.
W nowo otwartym punkcie kierowcy będą mogli skorzystać z usług naprawy i wymiany uszkodzonej szyby, hydrofobizacji, a także wymiany wycieraczek.

W drugiej połowie kwietnia 2014 roku przy ul. Wojska Polskiego 35 w Oleśnicy zostanie otwarty nowy serwis największej polskiej sieci serwisów szyb samochodowych w Polsce - firmy NordGlass. Naprawa szyb czołowych przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii oraz wymiana szyb w samochodach osobowych, dostawczych, ciężarowych i pojazdach specjalnych praktycznie wszystkich marek, modeli i roczników to tylko niektóre z usług, które będą dostępne w nowej filii franczyzowej NordGlass w Oleśnicy. Dodatkowo oleśnicka placówka naprawy i wymiany szyb samochodowych przy ul. Wojska Polskiego 35 - jak każda filia NordGlass - zaoferuje również pełen zakres likwidacji szkód szybowych zgłaszanych przez klientów firm ubezpieczeniowych. Nowo otwarty punkt firmy NordGlass w Oleśnicy udzielać będzie również bezterminowej gwarancji na wszystkie wykonywane usługi.
Z usług największej, a zarazem jedynej ogólnopolskiej sieci serwisowej wymiany i naprawy szyb samochodowych korzysta rocznie ponad 100 000 osób. W odpowiedzi na liczne zapytania kierowców z rejonu Oleśnicy, w drugiej połowie kwietnia bieżącego roku mieszkańcy tego miasta również zyskają możliwość skorzystania z usług naprawy i wymiany uszkodzonej szyby, hydrofobizacji, a także wymiany wycieraczek w nowym serwisie NordGlass w Oleśnicy.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zlokalizowana w Koszalinie firma NordGlass to właściciel największej i najlepiej rozpoznawalnej w Polsce sieci serwisowej, która świadczy usługi w zakresie naprawy i wymiany szyb samochodowych na terenie całego kraju. NordGlass to również wiodący europejski producent szyb dla branży motoryzacyjnej, który produkuje najwyższej klasy szyby czołowe i dystrybuuje je w całej Europie i poza jej granicami. Już ponad 10 milionów kierowców z całego świata, jeździ z szybami NordGlass.

GutPR