Gospodarka » Żywność
Kapary w oleju OLE! – składnik, który wzbogaca smak każdego dania
Kapary to pąki kwiatowe rośliny zwanej kaparem ciernistym. Od wieków są cenione za swój intensywny, lekko cierpki smak. Dodawane do sałatek, sosów, pizzy i dań z ryb, wprowadzają głęboki, wyrazisty akcent. Kapary są dostępne w różnych wariantach: w octowej zalewie, a także w oleju. Każda, nadaje się do innych zastosowań kulinarnych i wpływa na ostateczny smak przygotowywanych dań.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Kapary w oleju OLE! to propozycja dla tych, którzy cenią sobie intensywny smak warzywnych dodatków. Pąki, zamknięte w aromatycznym oleju, stanowią idealny dodatek do wielu potraw. Olej bowiem nie tylko chroni ich świeżość, ale także wzbogaca je o dodatkowe nuty smakowe. Dzięki temu kapary OLE! doskonale sprawdzą się zarówno jako dodatek do sałatek i dań głównych, jak i element wykwintnych przekąsek.
Przygotuj pełen smaku lunchbox z Sałatką z jajkiem, szpinakiem i Kaparami w oleju OLE! >> https://wole-ole.pl/recipes/salatka-ze-szpinakiem-jakiem-i-kaparami/ Aromatyczny olej wykorzystaj do przygotowania wybornego dressingu.
Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl
__________________________
Kapary w oleju OLE!
Pojemność: 212 ml
Cena: ok 12 zł
Nadesłał:
Arni
|
Komentarze (0)