Firma » Finanse

Kapitał w ING Życie urośnie, zanim się obejrzysz…

ING Życie w ramach trwającej promocji ubezpieczenia „Sposób na Przyszłość” zwalnia z opłaty wstępnej. Oferta specjalna jest dostępna od 23 lipca br. i daje możliwość zwiększenia inwestowanego kapitału już na początku okresu inwestycyjnego.

„Sposób na Przyszłość” to proste i elastyczne ubezpieczenie, które daje możliwość inwestowania kapitału przy jednoczesnym zabezpieczeniu na wypadek śmierci i choroby. Klient sam decyduje, jaką część składki chce przeznaczyć na ochronę, a jaką na inwestycję.

W ramach limitowanej oferty klienci, którzy wykupią polisę „Sposób na Przyszłość” i przeznaczą minimum 200 zł miesięcznie na inwestycję zostaną zwolnieni z opłaty wstępnej. Dzięki temu już w pierwszym roku 100% składki będzie inwestowane, a tym samym znacząco powiększy przyszły kapitał. „Przykładowo, przy składce 300 zł, na część ochronną przeznaczane jest 100 zł, a na część inwestycyjną 200 zł. Dzięki naszej ofercie specjalnej i zwolnieniu z opłaty wstępnej kapitał po 1. roku trwania polisy wyniesie ok. 2500 zł. Oznacza to, że Klient już na starcie zyskuje ok. 1245 zł” – mówi Katarzyna Osińska, Product Manager ING Życie.

Oferta specjalna dotyczy nowych polis „Sposób na Przyszłość” ING Życie zawieranych od 23 lipca do 24 sierpnia. Oferta zwalniająca z opłaty wstępnej jest limitowana.

Multi_Communications