Motoryzacja » Moto Serwis

Kolejny serwis firmy NordGlass w Warszawie już otwarty!

30 września 2013 roku do rozrastającej się stale sieci firmy NordGlass dołączył serwis w Warszawie. Ósmy punkt serwisowy sieci NordGlass w stolicy i 61 w całej sieci mieści się przy ul. Błękitnej 78.

30 września 2013 roku w Warszawie przy ul. Błękitnej 78 został otwarty nowy serwis własny jednego z europejskich liderów naprawy i wymiany szyb samochodowych - firmy NordGlass. Zaledwie kilka dni wcześniej otwarto także w stolicy filię NordGlass przy ul. Bajana 2. Wyspecjalizowani pracownicy nowo otwartej placówki w dzielnicy Wawer są gotowi pomóc kierowcom przez 5 dni w tygodniu, od poniedziałku do piątku od godz. 8: 00 do godz. 16: 00. Nowy serwis NordGlass na terenie Mazowsza oferuje naprawę i wymianę uszkodzonej szyby, usługę hydrofobizacji, a także wymianę wycieraczek w samochodach osobowych i dostawczych praktycznie wszystkich marek, modeli i roczników. Profesjonaliści z firmy NordGlass udzielą także fachowych porad odnośnie prawidłowego zabezpieczenia szyb przed dłuższą podróżą. Co ważne - serwis przy ul. Błękitnej 78 w Warszawie - jak każda filia NordGlass - udziela bezterminowej gwarancji na wszystkie wykonywane usługi.

Nowy, stołeczny punkt firmy NordGlass oferuje pełen zakres likwidacji szkód szybowych zgłaszanych przez klientów firm ubezpieczeniowych. Najwygodniejszy sposób na umówienie montażu lub naprawy szyby - w tym także w ramach likwidacji szkody z ubezpieczenia - to kontakt telefoniczny z ogólnopolską infolinią NordGlass: 801 181 181 lub zamówienie rozmowy z konsultantem przez stronę www.nordglass.pl.
Warto podkreślić, że z sieci serwisów NordGlass korzysta rocznie ponad 100 000 klientów. Dzięki temu, że sieć serwisów szyb samochodowych NordGlass pokrywa cały kraj,  każdy kierowca może wybrać dogodną dla siebie lokalizację i skorzystać z usług profesjonalnego, markowego serwisu szyb samochodowych.

Serwis Szyb Samochodowych NordGlass  - filia Warszawa VIII
ul. Błękitna 78
tel.: 22 6133867

Infolinia: 801 181 181

Godziny otwarcia:

pon. – pt. 8.00 – 16.00

NordGlass Sp. z o.o.
ul. Bohaterów Warszawy 11
75-211 Koszalin
e-mail: sekretariat@nordglass.pl

Zlokalizowana w Koszalinie firma NordGlass to właściciel największej i najlepiej rozpoznawalnej w Polsce sieci serwisowej, która świadczy usługi w zakresie naprawy i wymiany szyb samochodowych na terenie całego kraju oraz wiodący europejski producent szyb dla branży motoryzacyjnej, produkujący najwyższej klasy szyby czołowe do ponad 1300 najpopularniejszych modeli samochodów i dystrybuuje je w całej Europie i poza jej granicami.

GutPR