Dom » Wnętrza

Komfortowe innowacje

Wprowadzając do swoich kolekcji innowacyjne rozwiązania konstrukcyjne, marka ETAP SOFA nieustannie zaskakuje swoich klientów. Doskonałym przykładem takich udoskonaleń jest najnowsza propozycja marki - komfortowe i funkcjonalne meble GRAND VARIO.

Zestaw wypoczynkowy GRAND VARIO to efektowne, skórzane meble tapicerowane doskonale pasujące zarówno do nowoczesnych, jak i tradycyjnych wnętrz. Kolekcja zaskakuje wygodą i funkcjonalnością. Obszerne siedziska wypełniono tu wysokoelastyczną pianką, która idealnie dopasowuje się do kształtu ciała. Fantastyczny relaks zapewniają także podwyższone oparcia, z możliwością regulacji stopnia ich nachylenia, wysuwane podnóżki oraz szerokie podłokietniki. Najbardziej wymagający docenią nie tylko komfort, ale także niestandardowe rozwiązania GRAND VARIO.  Niezwykle użytecznym elementem mebli są dostępne w opcji praktyczne półki, także ruchoma idealna do pracy z komputerem oraz schowek na laptopa. Charakterystycznymi elementami kolekcji są przeszycia wysokich oparć, wydzielające zagłówki, oraz półki i nóżki wykonane z drewna w kolorze wenge. Meble GRAND VARIO oferowane są w pełnej gamie różnokolorowych skór naturalnych. Modułowa konstrukcja kolekcji pozwala na zamówienie mebla idealnie dopasowanego do wielkości pomieszczenia i potrzeb użytkowników. Dostępne w programie bryły to: www.etap-sofa.pl

ETAP SOFA to polski producent najwyższej jakości mebli tapicerowanych, należący do międzynarodowej Grupy IMS specjalizującej się w projektowaniu, produkcji oraz sprzedaży mebli skrzyniowych i tapicerowanych w całej Europie. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i obecności na  rozwiniętych rynkach, ETAP SOFA to marka, która kreuje produkty nowoczesne i zaawansowane technologicznie. Dlatego meble znajdują uznanie klientów nie tylko w Polsce, ale obecnie także w całej Europie.

Produkty ETAP SOFA wyróżniają się oryginalnym i modnym wzornictwem, szlachetnością, elegancją, ale przede wszystkim komfortem codziennego użytkowania przez wiele, wiele lat. Oryginalne i ciekawe formy oraz nowatorskie rozwiązania konstrukcyjne sprawiają, iż meble te są wygodne i funkcjonalne, a jednocześnie doskonale wpisują się w wystrój najróżniejszych wnętrz, dodając im charakteru, piękna i ponadczasowego designu.

ETAP SOFA oferuje zarówno meble nowoczesne, jak w stylu klasycznym. W kolekcji posiada komfortowe sofy, kanapy, fotele, narożniki, pufy i systemy modułowe zaprojektowane w zgodzie z aktualnie obowiązującymi trendami we wzornictwie i wystroju wnętrz. ETAP SOFA to, w zdecydowanej większości, meble skórzane, ale marka w ofercie posiada także pełną paletę wzorów i kolorów obić z najwyższej jakości tkanin.

Primoloko/Black&WhitePR