Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Konkurs "Strzelaj Fochy dla Przyjemności"

Jesteś królową fochów? Strzelasz je celniej niż zawodowi piłkarze bramki?Pokaż, że z Tobą się nie zadziera- użyj swojej najlepszej broni, która da Ci tyle przyjemności, co chwile spędzone z Satino. Weź udział w konkursie trwającym od 21.09 do 5 października na fanpage’u Nieidealnej.

Mężczyźni prowokują wiele sytuacji, które aż proszą się o focha! Zjedzenie Twojego ulubionego deseru, rzucanie okiem na inną, nietrafione prezenty…Nawet jeśli Twój ukochany jest dziś wyjątkowo grzeczny to przecież nie możesz wyjść z wprawy- strzel focha „bo tak!”. Udowodnij, ze jesteś mistrzynią w swoim fachu komentując celnie sytuacje i ustrzel sobie nagrodę. W konkursie do wygrania jest 25 fochowych bluzek od koszulkowo.com oraz 25 kubków z porysunkami od Studia Agamy.

Co 3 dni będziemy publikować grafiki z nieidealnymi sytuacjami, które aż proszą się o Twojego idealnego focha. Skomentuj pod postem sytuację celnym tekstem/hasłem lub napisz co byś zrobiła będąc na miejscu bohaterki.

Strzel takiego focha, a byśmy sami zaczęli się bać.  Jeśli trafisz w nas swoją kreatywnością i dowcipem masz szansę na nagrodę! W każdej edycji do wygrania 5 bluzek oraz 5 kubków.

Szczegółowe informacje nt. konkursu poznasz odwiedzając zakładkę konkursową: http://on.fb.me/1FpfSEa oraz fanpage Nieidealnej: https://www.facebook.com/kobietanieidealna .

Goldbach Audience Sp. z o.o.