Dom » Budownictwo

Kupuj i wygrywaj, czyli wiosenna loteria Praktikomanii!

Praktikomania – Wielka Loteria – KUPUJ I WYGRYWAJ” z tym hasłem firma Praktiker rozpoczyna 24 marca nową, wiosenną loterię. Nagrodą główną będzie Opel Astra. Z myślą o pozostałych uczestnikach konkursu przygotowano również wiele innych, atrakcyjnych nagród.

W loterii mogą wziąć udział osoby, które między 24 marca a 10 kwietnia 2011 roku kupią w jednym z marketów Praktiker dowolne produkty za minimum 100 zł brutto i wyślą SMS o treści „Praktikomania” pod numer 7137. Losowanie nagród odbędzie się 20 kwietnia. Pierwsza osoba otrzyma nagrodę główną, którą jest 5-drzwiowy Opel Astra IV Enjoy. Firma Praktiker przygotowała również inne atrakcyjne nagrody dla pozostałych zwycięzców konkursu, m.in..: kosiarki elektryczne i spalinowe, telewizory, netbooki, konsole do gier, odkurzacze, wiertarki. Szczegółowe informacje dotyczące loterii zamieszczone są w regulaminie dostępnym w marketach, na kuponie dołączanym do paragonu oraz na stronie internetowej www.praktiker.pl

Podczas kampanii wiele produktów z oferty ogrodowo-remontowej marketów Praktiker dostępnych będzie w promocyjnej cenie, np. Kora ogrodnicza już za 9,99 zł; panele podłogowe 7mm, klasa ścieralności AC 3, za 18,99 zł/m2 (pianka i folia w cenie); zestaw podtynkowy Bregoza 399,00 zł. Promocja kierowana jest do osób, które planują remont mieszkania czy domu, a także tych, które chcą w atrakcyjnej cenie zakupić narzędzia i meble ogrodowe.

Praktiker